Tamperelainen osti turkulaisen

Oscar Software Oy kasvoi turkulaisen Nisamest Oy:n ostolla

Tamperelainen Oscar Software Oy on ostanut turkulaisen Nisamest Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa Oscar Softwaren asemaa merkittävänä ja tunnettuna asiantuntija- sekä asiakaspalveluorganisaationa, joka tarjoaa toiminnanohjausjärjestelmiä erityisesti kehittyvien pk-yritysten vastuunkantajille. Kaupan myötä Oscar Softwaren asiakaspohja laajeni huomattavasti.

- Yrityskaupalla toteutimme jälleen määrätietoisesti kasvustrategiaamme. Tavoitteenamme on olla johtava toimija pk-yritysten ERP-markkinassa. Nisamest-kaupalla saimme erityisesti tuotannonohjauksen osaamista, mielenkiintoisia tuotteita sekä tavoittelemiamme kehittyviä asiakasyrityksiä, toteaa toimitusjohtaja Simo Salminen innostuneesti.

- Yhdistämällä voimamme Oscar Softwaren Oy:n kanssa, voimme kohdistaa enemmän resurssejamme kehitystyöhön, saamme lisää markkinointi- ja myyntivoimaa sekä laajennamme ohjelmisto- ja palvelutarjontaamme, jatkaa toimitusjohtaja Mika Parjanen Nisamest Oy:stä.

Lisätietoja:
Oscar Software Oy – www.oscar.fi
Toimitusjohtaja Simo Salminen
010 820 1011, simo.salminen(a)oscar.fi
Nisamest Oy
Toimitusjohtaja Mika Parjanen
02 469 3105

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin toiminnanohjausratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut yksityisomisteinen yritys, jonka päätoimipaikat sijaitsevat Tampereella ja Raisiossa. Yhtiön ERP-ratkaisuilla yritykset voivat esimerkiksi virtaviivaistaa ja tehostaa jokapäiväistä toimintaansa, sähköistää tilaus-toimitusketjujaan ja taloushallintoa sekä parantaa liiketoimintatiedon hallintaa ja reaaliaikaisuutta. Yhtiön palveluksessa on 33 henkeä.