Sokevalle kilpailukykyä Oscarilla

Markkinajohtaja Sokeva Oy ulkoisti talousosastonsa ja toiminnanohjausjärjestelmänsä Oscar Softwarelle

Maalaustyövälineiden ja biohajoavin kiinteistönhoitoaineiden markkinajohtaja Sokeva Oy siirtyi vuoden vaiheessa käyttämään Oscar Pro -kokonaisratkaisua sekä Oscar Talousosasto™ -palveluita. Yhtiön laskelmien mukaan uusi järjestelmä ja toimintamalli tuovat vuositasolla säästöjä peräti 525 000 euroa.

Kaiken lisäksi pilvipalvelu ja taloushallinnon ulkoistaminen toivat mukanaan lukuisia mahdollisuuksia ja parannuksia Sokeva Oy:n toimintaan. Esimerkiksi myyntimiehet käyttävät nykyisin toiminnanohjausta taulutietokoneiden ja Helppokäyttöliittymän avulla ympäri Suomen.

- Oscar-ratkaisun avulla henkilöiden työpanokset saatiin keskitettyä niihin asioihin, jotka ovat strategiamme kannalta tärkeitä. Osaamista siirrettiin sinne, missä on paras asiantuntemus. Meiltä poistui monta kehityksen estettä ja mahdollisuutemme kasvoivat. Lisäksi Oscarin reagointinopeus ansaitsee kiitoksen, toteaa toimitusjohtaja Markku Kärppä.

Näkövammaisten Keskusliitto ry:n omistama Sokeva Oy on suomalainen sivellin- ja harjavalmistaja. Maalaustarvikkeiden lisäksi valikoimasta löytyy muut laadukkaat pintojen käsittelyyn tarvittavat tuotteet. Merkkinä suomalaisesta työstä ja laadusta siveltimissä on Avainlippu-tunnus. Yhtiölle on myönnetty yhteiskunnallisen yrityksen tunnusmerkki 3.10.2012.