Pipe-Modulille Oscar-ratkaisu

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi Pipe-Modul hankkii Oscarilta kaikki taloushallinnon palvelut

Mikkeliläinen Pipe-Modul Oy on päättänyt lähteä kehittämään liiketoimintaansa Oscar Softwaren kanssa. Ratkaisun perustana on Oscar Pro –toiminnanohjausjärjestelmä, jonka lisäksi otetaan käyttöön kattavasti Oscar Talousosastopalvelut aina laskutuksesta reskontrien hoitoon ja konsultointiin asti. Lisäksi otetaan käyttöön muun muassa Oscar eMobile sekä Oscar Pankki-integraatio. Myös suunnitteluohjelmisto on tarkoitus liittää Oscariin. Kokonaisratkaisu otetaan tuotantokäyttöön syksyllä kesälomien jälkeen.

Pipe-Modul Oy on vuonna 1999 perustettu Mikkelissä toimiva putkistoelementtien suunnitteluun ja teolliseen tuotantoon erikoistunut yritys. Yritys on kehittänyt avattavan pipemodul®-elementtijärjestelmän helpottamaan ja nopeuttamaan kiinteistöjen putkistoremontteja. Tuotteet sopivat hyvin myös uudisrakentamiseen.

Pipe-Modul Oy:n tuotteet on otettu hyvin markkinoilla vastaan, ja yritys onkin markkinajohtaja saneerauksissa käytettävien putkistoelementtien valmistajana. Pipe-Modul vastaa itse tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta, joten he pystyvät reagoimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaan tarpeisiin, aivan kuten Oscar Softwarekin.