Paattimaakarit asiakkaaksi

Oscarin läheisyys ja hyvät referenssit painoivat järjestelmän valinnassa

Raisiolainen Paattimaakarit Oy on valinnut Oscar Softwaren toiminnanohjauskumppanikseen kasvattamaan yrityksensä kilpailukykyä ja kannattavuutta. ERP-järjestelmän käyttöönotto on sujunut suunnitelmien mukaisesti vaiheistetusti.

– Uuden järjestelmän ylös ajo on mennyt yllättävän kivuttomasti ilman suurempia vastoinkäymisiä. On ollut erittäin kätevää, kun Oscarin toimisto on vain kolmen kilometrin päässä, niin projektipäällikkö on voinut poiketa lyhyilläkin visiiteillä. Asiat ovat näin edenneet tehokkaasti, kiittelee talouspäällikkö Lauri Ämmälä.

Oscarin järjestelmäkokonaisuus kattaa sähköisen talous-, palkka- ja materiaalihallinnon lisäksi tuotannon ja projektien ohjauksen, työajanseurannan, varaston mobiilikäyttöliittymän sekä uuden info-tv-toiminnon.

Paattimaakarit Oy:n toiminnassa yhdistyvät laatu ja vankka ammattitaito. Yhtiö on palvellut rakennusliikkeitä julkishallintoa ja yksityisasiakkaita jo vuodesta 1987. Toimintaa on aina leimannut vesillä liikkuminen.

Pitkä kokemus vaativien kohteiden, kuten laivojen ja veneiden sisustamisesta sekä korjaus- ja muutostöistä, toimii pohjana myös maalle rakennettavissa kohteissa. Useissa maailman suurimmista risteilyaluksista näkyy Paattimaakareiden käden jälki. Kestäviä ja näyttäviä sisustusratkaisuja etsivälle Paattimaakarit Oy on oikea valinta.