Oscarilaisia jo 50!

Kasvava liiketoiminta vaatii alati uusia osaajia joukkoomme

Diplomi-insinööri Mika Muurinen on aloittanut 3.3.2014 tuotekehityspäällikön tehtävissä vastuualueenaan Oscar Softwaren 15-henkisen tuotekehitystiimin työnjohtajana. Mikalla on lähes 20 vuoden aiempi kokemus vastaavista tehtävistä eri ohjelmistotaloista.

Yo-merkonomi Merja Viitala on aloittanut 3.3.2014 Oscar Talousosastolla laskentakonsultin tehtävissä päävastuualueenaan talousosastopalvelun palkkahallinnon tehtävät. Merjalla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisista palkkahallinnon sekä kirjanpidon tehtävistä.

Tradenomi ja kauppatieteiden ylioppilas Senna Lehtonen on aloittanut 3.3.2014 Oscar Talousosastolla laskenta-assistentin vastuualueenaan erilaiset kirjanpidon ja palkkahallinnon tehtävät. Sennalle on kertynyt useampi vuosi aiempaa työkokemusta muun muassa palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtävistä.

Kauppatieteiden ylioppilas Jussi-Pekka Virtanen on aloittanut 6.3.2014 Oscar Talousosastolla laskentakonsultin tehtävissä päävastuualueenaan nimettyjen asiakkuuksien kirjanpito- ja asiantuntijatehtävät. Jussi-Pekalla on aiempaa työkokemusta muun muassa assistent controllerina toimimisesta.

Diplomi-insinööri, datanomi Merja Kärki aloittaa 17.3.2014 ohjelmistosuunnittelijan tehtävissä vastuualueenaan Oscar Tisma –toiminnanohjausratkaisun tuotekehitystehtävät. Merja on tehnyt aiemmin vaativia tuotekehitystehtäviä yli 20 vuoden ajan.