Oscar Kiinaan

Pitkäaikainen kumppanuus laajeni nyt myös LH Lift Oy:n tytäryhtiöön

Oscar Softwaren pitkäaikainen asiakas LH Lift Oy otti Oscar Pro -ratkaisun käyttöön myös tytäryrityksessään, joka sijaitsee Kiinan kansantasavallassa Ningbossa. Kiinan yksikkö suorittaa muun muassa koneistus, hitsaus ja kokoonpanotehtäviä. LH Lift valmistaa helppokäyttöisiä ja käytännöllisiä kolmipiste- ja vetolaitteita esimerkiksi Valtran traktoreihin. - Käyttöönotto on sujunut hienosto suunnitelmien mukaisesti, kiittää tuotantopäällikkö Eero Viikki.

Käyttöönotto on Oscarin ensimmäinen Kiinassa, joten tapaus on siten sangen merkittävä. Ennestään Oscar Softwaren tietojärjestelmiä on käytössä Idän suunnalla muun muassa Indonesiassa sekä Australiassa.

LH Lift on suomalainen yritys, jolla on toimintaa myös Kiinassa. Yrityksen johto, suunnittelu ja tuotekehitys sekä myynti tapahtuvat Suomesta käsin. Valmistus on jaettu kahteen toimipisteeseen Suomessa sekä Kiinassa. Molemmat tehtaat tuottavat tinkimätöntä, kansainväliset vaatimukset täyttävää LH Lift -laatua suomalaisessa valvonnassa. Yrityksen ensimmäisenä työnä navettaan rakennetussa pajassa valmistui Valmet 502 -traktorin vetokoukku vuonna 1975.