Oscar kiihdyttää kasvuaan yritysjärjestelyllä

Yritysten tietojärjestelmiä ja palveluita toimittavan tamperelaisen Oscar Software Oy:n koko osakekanta on myyty 9.1.2015 solmitulla sopimuksella Oscar Software Group Oy:lle.

Nyt tehdyllä osakekaupalla yli puolet Oscar Softwaren omistuksesta siirtyi yhtiössä aktiivisesti työskentelevien pitkäaikaisten avainhenkilöiden haltuun. Uuden yhtiön omistajia ovat Jukka Hakosalo, Simo Salminen, Pekka Mäki, Jarno Lahtinen, Markku Virtanen, Sami Kosmala, Juuso Mustonen ja Mari Tapiola.

- Omistusjärjestely sitouttaa Oscarin tähänastista kasvua luotsanneita henkilöitä antamaan edelleen vahvan panoksensa kasvullemme ja kansainvälistymisellemme, arvioi yhtiön hallituksen puheenjohtajana jatkava perustajaosakas Jukka Hakosalo.

Oscar Software on kasvanut kymmenessä vuodessa viiden hengen ohjelmistotalosta yli 50 henkeä työllistäväksi varteenotettavaksi keskisuureksi ERP-ratkaisuiden toimittajaksi. Kannattavasti kasvaneen yhtiön merkittävimmät kilpailijat ovat suuria globaaleja toimijoita.

- Olen ollut Oscarin toimitusjohtajana seitsemän vuotta, ja nähnyt aitiopaikalta yhtiön kehittymisen. Tästä on erittäin hyvä ponnistaa eteenpäin, kun luotetut avainpelaajat on kiinnitetty yhtiöön vuosiksi eteenpäin, kiittää Oscarin toimitusjohtaja Simo Salminen.

- Kasvolliset omistajayrittäjät näkyvät varmasti myös asiakkaidemme ja kaikkien oscarilaisten suuntaan positiivisena asiana. Se kannustaa koko henkilöstöämme kehittämään yhdessä yrityksemme henkistä pääomaa, jatkaa Salminen.

Oscar Software -konsernin liikevaihtoennuste kesäkuussa päättyvälle tilikaudelle on noin 5 miljoonaa euroa. Oscarin suunnitelmissa on palkata lisää henkilökuntaa käynnissä olevan tilikauden aikana.

Lisätietoja:
Oscar Software Group Oy / Oscar Software Oy
Hallituksen puheenjohtaja Jukka Hakosalo
0400 410 361, jukka.hakosalo(a)oscar.fi
Toimitusjohtaja Simo Salminen
050 308 1050, simo.salminen(a)oscar.fi