Oscar ja Samsung Service yhteistyöhön

Oscar Software ja ruotsalainen Samsung Service / Nordic EASC Ab järjestelmäsopimukseen

Tietojärjestelmiä, taloudenhallintapalveluja ja toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävä tamperelainen Oscar Software Oy on tehnyt mobiililaiteiden ja kodintekniikan huollon toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta merkittävän toimitussopimuksen ruotsalaisen Nordic EASC Ab:n (Samsung Service Sweden) kanssa. Toimitusprojekti on työllistänyt jo nyt useita henkilöitä.

Yhtiöllä on omat toimipisteet Tukholmassa ja Göteborgissa, mutta kattavan alihankintaverkoston avulla sen palvelut kattavat laajasti koko Ruotsin. Oscar Softwaren toimittamaa järjestelmää hyödynnetään laajalti, sillä se on integroitu tiiviisti sekä huoltokumppaneiden, että päämiehen tietojärjestelmiin.

Oscar Softwarella on jo liki 500 asiakasta; teollisuudessa, kaupan ja palveluiden alalla sekä huoltoyrityksissä. Asiakkaista suurin osa on Suomessa, mutta onnistuneita päänavauksia vientiin on tehty. Yritys uskoo vankasti kansainvälisiin kasvumahdollisuuksiin ohjelmistoalalla.

Kovan kansainvälisen kilpailun paineessa yritys on onnistunut kasvattamaan liikevaihtoaan kannattavasti keskimäärin 25 prosentin nousuvauhdilla kymmenen perättäistä vuotta, perustamisestaan lähtien. 2013-2014 tilinpäätöksessä liikevaihto oli noin 3,9 miljoonaa euroa. Reilun 50 hengen kasvuyritys panostaa tuotekehitykseen merkittävästi, noin neljänneksen liikevaihdosta.  Vahva tuotekehitys on tuonut kasvua ja kannattavuutta.

Oscar Softwaren päätoimiste on Tampereella, mutta yhtiö toimii kattavasti koko maassa. Yhtiön tavoitteena on kehittää edelleen tuotteitaan vastaamaan kansainväliseen kilpailuun.  Yrityksen yhdeksän omistajaa työskentelevät Oscarin palveluksessa.

Lisätietoja:

Samsung Service / Nordic EASC Ab 

Michael Andersson, toimitusjohtaja

+467 6803 8092, michael.andersson(a)samsungservice.se

 

Oscar Software Oy

Simo Salminen, toimitusjohtaja

010 820 1011, simo.salminen(a)oscar.fi