NPS Groupille Oscar

Nordic Power Service nykyaikaisti taloudenhallintansa

Varkaudessa pääpaikkaansa pitävä Nordic Power Service –konserni (NPS Group) siirtyi vuoden vaihteesta alkaen käyttämään Oscar Pro -ratkaisua taloudenhallinnassaan. Pilvipalveluna toimitettavien tietojärjestelmien lisäksi Oscar Talousosasto tuottaa tarvittavat pääkirjanpito- ja neuvontapalvelut konsernin yrityksille. Lisäksi jo aiemmin käyttöönotettu Mepco HRM -ratkaisu siirrettiin Oscarin pilvipalveluun.

Sähköiset myynti- sekä ostolaskujen käsittelyt ja pankki-integraatio virtaviivaistavat yritysten talousprosessia merkittävästi. Oscarin työnumeroiden käsittelyn avulla kunnossapitotöiden budjetointi, seuranta ja laskutus hoituvat jouhevasti. Konserniyhtiöiden väliset transaktiot ja tietojen synkronoinnit automatisoituvat Oscar InHouse –integraattorimoduulin avulla.

Vahvassa kasvussa oleva Nordic Power Service Oy on vuonna 2011 perustettu voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Nordic Power Service Oy tytäryhtiöineen muodostavat Nordic Power Service -konsernin, jonka liikevaihto on yli 10 M€. Yhtiöissä työskentelee yli 90 työntekijää.

Yrityksen päätehtävänä on auttaa asiakkaitaan voittamaan voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustyötoimituksia kustannustehokkaalla ja laadukkaalla asennuskonseptilla.