Menestyjäyritys 2013

Oscar Softwarelle on myönnetty Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Oscar Software on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi 2013.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo yrityksen talouden olevan vakaalla pohjalla. Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia.

Yrityksen vahva taloustilanne kertoo siitä, että kumppanuus voidaan rakentaa vakaalle pohjalle eikä se kaadu talouden heilahteluihin. Menestyjäluokitus on myös osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.