Menestyjä-luokitus ja AAA jälleen!

Oscar Softwaren on todettu olevan edelleenkin parasta A-luokkaa

Oscar Software -konsernille on myönnetty Kauppalehden Menestyjä 2014 –sertifikaatti sekä korkein luottoluokitus AAA. Kanssamme asioidessa luottoriski on minimaalinen ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Luottoluokituksen on myöntänyt Bisnode Finland Oy ja menestyjäluokituksen tekee Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikkö Balance Consulting.

Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuuden eri osa-alueen pohjalta: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja velanhoitokyky. Kultakin osa-alueelta yritys saa kahdet pisteet, eli pisteet suhteessa kaikkiin Balance Consultingin tietokannan yrityksiin ja pisteet suhteessa oman vertailutoimialansa yrityksiin. Vertailussa yritystä verrataan oman kokoluokkansa muihin yrityksiin.

Balance Consultingin menestyjäluokitus eroaa luottoluokittajien antamista sertifikaateista. Menestyjäluokituksessa tarkastelussa ovat luottokelpoisuuden lisäksi kaikki yrityksen taloudelliset osa-alueet. Menestyjäluokitus kertoo siitä, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla.

Menestyjä-sertifikaatti on osoitus myös yrityksen johdon ja organisaation toiminnan tehokkuudesta ja liiketoimintaosaamisesta.