Lisää väkeä taloon!

Uudet oscarilaiset mahdollistavat kasvun jatkumisen

Oscar Softwarella on aloittanut ja aloittamassa useita uusia henkilöitä eri tehtävissä. Rekrytoinnit tulevat lisäksi vielä jatkumaan ennen kesälomia, joten vastaavia uutisia on luvassa jatkossakin.

Kauppatieteiden maisteri Kirsi Ollikainen aloittaa Oscar Talousosastolla 24.6.2013 controllerin tehtävissä vastuualueenaan nimettyjen asiakkuuksien talouden hallinnasta ja analysoinnista vastaaminen. Kirsillä on monipuolista taloushallinnon kokemusta aiemmista työtehtävistään.

Kauppatieteiden maisteri Daniel Mikkola aloittaa 3.6.2013 myyntipäällikön tehtävissä vastuualueenaan uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakkuussuhteiden syventäminen. Danielilla on aiempaa myynti- ja markkinointikokemusta muun muassa vakuutusalalta.

Diplomi-insinööri Sari Lähteenmäki aloittaa 21.5.2013 Oscar Pro –järjestelmän projektipäällikön tehtävissä vastuualueenaan toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojektit erityisesti teollisuudessa. Sarilla on jo aiemmasta työpaikastaan syvällistä kokemusta Oscarin ratkaisuista.

Insinööri AMK Hannu Tapanila on aloittanut 16.4.2013 sovellusneuvojan tehtävissä vastuualueenaan Oscar Pro –järjestelmän käyttötuesta ja asiakasneuvonnasta huolehtiminen helpdesk-palvelussa. Hannulla on vuosien aiempi kokemus ICT-alalta.

Filosofian maisteri Tommi Lehtinen on aloittanut 4.3.2013 ohjelmistosuunnittelijan tehtävissä vastuualueenaan Oscarin toiminnanohjausratkaisuiden sekä erilaisten web-ratkaisuiden suunnittelu- ja kehittämistehtävät. Tommi on tehnyt jo vuosia vaativia ohjelmistosuunnitteluprojekteja.