Kontramille ja Maansähkölle Oscar

Tilaus-toimitusprosessiin helpompaa seurantaa ja sujuvaa hallintaa

Automaation ja mittaustekniikan tuote- ja ratkaisutalo Kontram Oy ja automaatio- ja pneumatiikkakeskusten sopimusvalmistaja Maansähkö Oy valitsivat ERP-ratkaisukseen Oscar Liiketoiminta-alustan.

Toiminnanohjausratkaisu kattaa koko tilaus-toimitusprosessin aina tarjousten laadinnasta materiaalihallintoon, tuotannon ja huollon ohjaukseen sekä taloudenhallintaan. Käyttöön otetaan myös muun muassa integroitu verkkokaupparatkaisu sekä mobiilit HelppoKäyttöLiittymät. Toiminnanohjausjärjestelmän tuotantokäyttö alkaa ensi vuoden alusta lukien.

Kontram Oy on yksi Suomen johtavia automaation ja mittaustekniikan tuote- ja ratkaisuntarjoajia. Yhtiö toimittaa suomalaiselle teollisuudelle ja vientiin luotettavia ja teknologisesti innovatiivisia osia ja kokonaisuuksia automaation ja mittaustekniikan eri osa-alueilla.

Maansähkö Oy on pienjännite-, automaatio- ja pneumatiikkakeskusten sopimusvalmistaja, jonka toiminta perustuu yhteistyösopimuksiin ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Molemmat yhtiöt kuuluvat kansainväliseen Indutrade-konserniin.