Keskusmusiikille Oscar Tisma

Lahden Keskusmusiikki otti toukokuun alussa käyttöönsä tukku- ja vähittäiskaupalle suunnitellun Oscar Tisma -järjestelmän

Keskusmusiikki Lahti Oy korvasi vanhan DOS-pohjaisen järjestelmänsä Oscar Tismalla, joka toimii heillä nykyaikasena pilvipalveluna paikasta ja ajasta riippumattomana. Kauppias Mikko Lignell on positiivisesti yllättynyt uuden järjestelmän käyttöönoton nopeudesta ja sujuvuudesta sekä ominaisuuksien monipuolisuudesta. - Henkilökuntamme on ottanut todella hyvin vastaan uuden järjestelmän ja sen käyttö on osoittautunut sujuvaksi ja odotuksia helpommaksi. Erityisesti kassatyöskentelyn täytyy olla jouheaa, eikä senkään suhteen ole juuri ongelmia ilmennyt, kiittää Lignell.


Lahden Keskusmusiikki on kaupungin johtava soitinten ja tarvikkeiden erikoiskauppa, jonka merkkivalikoimasta löytyy aina soitin tai laite oikeaan asiaan ja paikkaan jo yli kolmenkymmenen vuoden kokeumuksella. Liikkeen huippumerkit, korkea laatu, koulutettu henkilöstö ja kotimaiset takuut luovat vakaan pohjan musiikin harrastamiselle ja siitä leipänsä ansaitseville.