Hämeenlinnalaiskonsernille Oscar

Kanta- Hämeen Hengitys ry sekä tytäryhtiöt Spira Oy Hengityshoitokeskus ja Linnan Vartijat Oy käyttävät Oscaria

Kanta-Hämeen Hengitys ry ja sen omistamat tytäryhtiöt Spira Oy ja Linnan Vartijat Oy ottivat alkuvuodesta käyttöönsä Oscar Pro –toiminnan- ja taloudenohjausratkaisun. Kokonaisratkaisu kattaa yritysten eri toiminnot materiaalihallinnosta taloudenhallintaan ja huoltoon sekä aina palkkahallintoon asti.

Kanta-Hämeen Hengitys ry:n historia juontaa juurensa Ahveniston potilasyhdistykseen, joka perustettiin vuonna 1945 tuberkuloosia sairastavien toimesta Ahveniston parantolassa, Hämeenlinnassa. Vuonna 1975 yhdistyksen nimi muutettiin Etelä-Hämeen Keuhkovammayhdistykseksi ja vuodesta 2001 yhdistys on toiminut nykyisellä nimellä.

Vuodesta 1968 lähtien Spira Oy Hengityshoitokeskus on tunnettu edelläkävijänä hengityshoito- ja -diagnostiikkalaitteiden toimittajana. Yritys valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy laitteita, sekä sairaala- että kotikäyttöön. Lisäksi laitteiden huolto- ja koulutuspalvelut ovat kiinteä osa Spiran tarjontaa.

Linnan Vartijat Oy on Suomen suurin yksityinen vartiointiliike. Yritys toimii mm. Hämeenlinnan, Hyvinkään, Riihimäen, Vantaan sekä Forssan seuduilla. Osa palveluista toteutetaan myös valtakunnallisesti.