GVK käyttämään Oscaria

Suomen suurin maantiemaalien valmistaja ottaa Oscar Pro -ratkaisun käyttöönsä

Paraisilla sijaitseva GVK Coating Technology Oy ottaa helmikuussa käyttöönsä Oscar-ratkaisun toiminnanohjauksessaan. Ratkaisussa on mukana Oscarin maali- ja kemianteollisuudelle kehittämiä erityispiirteitä esimerkiksi materiaalihallinnossa, tuotannonohjauksessa sekä raportoinnissa.

GVK Coating Technology Oy on tuotantokapasiteetiltaan Suomen kolmanneksi suurin maalinvalmistaja. Yhtiö on keskittynyt vesiohenteisten, käyttäjä- ja ympäristöystävällisten maalien ja lakkojen kehittämiseen ja valmistamiseen. Tuotteet ovat teollisuus- ja tiemerkintämaaleja sekä perinteisiä kauppamaaleja. Esimerkiksi Värimylly-tuotemerkillä myytävät maalit ovat GVK:n valmistamia.

GVK:n asiakaskunta toimii rakennus- ja puusepänteollisuudessa, lista- ja paneeliteollisuudessa sekä metalliteollisuudessa. Kauppa- ja rakennusmaalituotteita myyvät kauppaketjut ja yksittäisten myymälöiden jälleenmyyjäverkosto. 

Käyttöönotto vahvistaa Oscar Softwaren jalansijaa maali- ja kemianteollisuuden järjestelmätoimittajana ja asiantuntijana.