Fenixille Oscar

Visuaalisen ilmeen ja hinnannäytön tuotantotalo luottaa Oscariin ja Oscar Fenixiin

Hyvinkääläinen Fenix Sign Oy tytäryhtiöineen on käyttänyt Oscar Pro –ratkaisua helmikuusta lähtien toimintansa ohjaamiseen. Aiemmin heidän käytössään oli graafiselle teollisuudelle sovitettu ratkaisu, joka koettiin kuitenkin liian jäykäksi käyttää. – Käyttöönotto on mennyt yllättävän kivuttomasti ja käyttäjiltä on tullut palautetta esimerkiksi Oscarin hyvästä käytettävyydestä, kiittää toimitusjohtaja Harri Rusanen.

Yhteistyö ei ole rajoittunut pelkästään tietojärjestelmiin, vaan Fenix Sign on puolestaan toimittanut Oscar Softwarelle näyttävän messuosaston taannoisille Pohjoismaiden suurimmille ICT-messuille. Uusi osasto sai osakseen paljon huomiota ja satoja messukävijöitä.

Fenix Sign tarjoaa yrityksille ja tuotteille näkyvyyttä esimerkiksi kaupoissa ja messuilla. Yritykseltä löytyy pitkäaikainen kokemus ja tarvittava asiantuntemus herättää asiakkaan kiinnostus niin sisä- kuin ulkomainonnassa. Monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa toimivia ratkaisuja ja luo yhtenäisen ilmeen myymälöihin, julkisiin tiloihin ja tapahtumiin.

ICTexpo2013 20.-21.3.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Fenix Sign valmisti osaston elementit.