Oscarin asiakkaat Innojok Oy ja Aqva Finland Oy avasivat verkkokauppansa kuluttajille ja yrityksille

 

Oscar toteutti asiakkaamme Aqva Finland Oy:n Oscar ERP -järjestelmään kuluttajille ja jälleenmyyjille omat integroidut verkkokaupat. Jälleenmyyjien verkkokauppa on vain kirjautumisen takana. Ei ole koskaan tehokas veden hyödyntäminen monipuolisten tuotteiden ja tietotaidon avulla näyttänyt näin vaivattomalta.

Tutustu Aqva Finland Oy:n tarjontaan osoitteessa http://www.aqva.fi.

 

Myös asiakkaamme Innojok Oy avasi Oscarin toteuttaman verkkokauppansa. Verkkokauppa on toteutettu integroimalla Oscar eKauppa -lisäominaisuus Innojok Oy:n Oscar ERP -järjestelmään. Oscar eKauppa mahdollistaa uudenlaisten verkkokauppojen räätälöinnin asiakkaan ja Oscarin yhteistyön tuloksena, niin kuin tässäkin projektissa on tehty.

Tutustu Innojok Oy:n tarjontaan osoitteessa http://www.innolux.fi/store.

 

Innojok Oy (tuotemerkki Innolux Oy) on vuonna 1993 perustettu helsinkiläinen valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on asiantuntija valon ominaisuuksissa ja muotoilun hyödyntämisessä valaisinsuunnittelussa. Innolux on Avainlippu- ja Design from Finland -merkkien haltija.

 

Aqva Finland Oy on perustettu vuonna 2010 Helsingissä. Heidän asiakaskuntaansa kuuluu yritykset ja kuluttajat ympäri Suomen ja Baltian. Aqva Finland Oy on erikoistunut veden tehokkaaseen hyödyntämiseen monipuolisten laitteiden ja tietotaidon avulla niin yrityksille kuin kuluttajille.