Uusia oscarilaisia

Oscarin henkilöstö laajenee tiuhaan tahtiin, tässä uusimmat lisäykset joukkoomme.


Insinööri Kati Mutkala on palannut 24.8.2015 takaisin hoitovapaalta ja aloittanut tuotekehityksen järjestelmäasiantuntijana vastuualueenaan muun muassa vaativat ohjelmistotestausasiat. Aiemmin Kati on toiminut Oscarilla projektiryhmässä projektipäällikön ja asiakaspalvelun tehtävissä. Kati on ollut Oscarilainen jo vuodesta 2007. Oscar Pro on tullut hänelle tutuksi myös tuotannollisessa asiakasympäristössä.

 

YO-merkonomi, PHT Nina Keinänen on aloittanut 15.9.2015 Oscar Talousosasto® -palvelussa laskentakonsultin tehtävissä tehtäväalueenaan nimettyjen asiakkuuksien palkanlaskentaan liittyvät tehtävät. Ninalla on pitkäaikainen kirjanpito- ja asiakaspalvelukokemus tilitoimistoalalta.

 

Insinööri Kimmo Lempilä on aloittanut 15.9.2015 Oscarin asiakaspalvelussa teknisenä asiantuntijana päätehtävänään sovelusten käytössä neuvominen sekä ongelmien ratkaisu. Aiemmin Kimmo on toiminut useissa erilaisissa tehtävissä ICT-alalla, kuten esimerkiksi ohjelmistokehityksen, ohjelmistokonsultoinnin ja tuotehallinnan parissa. Vapaa-ajalla Kimmo nikkaroi mm. vajaa, navettaa tai riiheä pihapiirin sata vuotiaista röttelöistä pienten lastensa ja nuoren vaimonsa kanssa. Kimmo tykkäisi harrastaa erilaisia urheilulajeja ja pelata lauta- ja tietokonepelejä.

 

Tradenomi Elina Huotilainen on aloittanut laskentakonsultin tehtävissä 21.9.2015 vastuualueenaan nimitteyjen asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta taloudenhallinnasta vastaaminen. Elina on koulutukseltaan laskentatoimen tradenomi, ja toiminut aiemmin laaja-alaisissa taloushallinnon tehtävissä noin kolme vuotta. Elinalla on myös käyttökokemusta Oscar Pro:sta edellisen työpaikan myötä käyttöönottoprosessista alkaen. Harrastuksenaan hän tekee vapaaehtoistyötä löytöeläinten, erityisesti kissojen, parissa.

 

Konetekniikan diplomi-insinööri Antti Pellonpää on aloittanut projektipäällikön tehtävissä 2.10.2015 vastuualueenaan toiminnanohjausratkaisuiden käyttöönotto ja konsultointi. Aikaisempaa kokemusta hänellä on kansainvälisistä teollisuusyrityksistä, joissa Antti on työskennellyt laatu- ja kehitystehtävissä sekä toiminut ostajana. Vapaa-aika kuluu urheilun ja kitaransoiton merkeissä.

 

Merkonomi Ulla Hirvensalo aloittaa laskentakonsultin tehtävissä 2.11.2015 päätehtävänään asiakkaiden taloudenhallinta sekä talousneuvonta. Ullalla on 30 vuoden kokemus taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä ja tästä ajasta 20 vuotta IT-alalla. Vapaa-aika kuluu luonnossa liikkuen sekä miehen kanssa peruskorjatessa omaa omakotitaloa järven rannalla.