Uusia oscarilaisia riveihimme 

 

Tradenomi Risto Sivonen aloitti 19.2.2016 liiketoimintakaupan myötä strategisena kumppanina. Risto tulee toimimaan Oscar Profi -liiketoiminnan kehittämisessä mm. prosessi- ja ratkaisukonsulttina. Ristolla on ohjelmistokehityksestä, tietohallinnosta ja tietojärjestelmäkonsultoinnista yli 35 vuoden kokemus. Tehtäväkuvat ovat vaihdelleet käyttäjäorganisaatioiden tietohallinto- ja kehitysvastuista lukuisten hankkeiden läpivientiin. Vapaa-ajan rakkain harrastus Ristolla on luonto; marjametsä, hillasuo ja tammukkapuro ovat luontoa viehkeimmillään. Myös golf-kentät ja frisbeegolf-radat tuovat jatkuvaa haastetta.

 

Yo-merkonomi Janika Pukki on aloittanut talousosastolla 7.3.2016 reskontranhoitajan tehtävissä vastuualueenaan nimettyjen asiakasyritysten reskontrien hoito. Janikalla on monen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tilitoimistoympäristössä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa muun muassa kielitieteilyä, euroviisuja ja geokätköilyä geokoiransa kanssa.

 

Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut merkonomi Lea-Tuulikki Kuusisto on aloittanut 18.5.2016 laskentakonsultin tehtävissä vastuualueenaan palkanlaskenta. Aiempaa kokemusta tilitoimistoalalta palkanlaskijana ja kirjanpidon tehtävistä Lea-Tuulikilla on noin viiden vuoden ajalta. Vapaa-ajallaan Lea-Tuulikki rentoutuu erilaisten käsitöiden ja puutarhahommien parissa.

 

Tietojenkäsittelyn tradenomi Antti Heikkilä on aloittanut 23.5.2016 teknisen asiantuntijan tehtävissä vastuualueenaan sisäinen IT-tuki, järjestelmien ylläpito, helpdeskin tukeminen tehtävissään sekä Oscar Pro -asiakasasennukset ja versiopäivitykset. Aiemmin Antti on toiminut YH Kodit Oy:ssa sekä OpusCapita Oy:ssa tietohallinnon tehtävissä. Harrastuksiin kuuluu maastopyöräily, kamppailulajit ja musiikki. Lemmikkinä on kissa ja vapaa-ajan puutteesta vastaa 2-vuotias ”apina”.