AVOIMET TYÖPAIKAT / Helsinki

Käyttöliittymäosaaja

Tuotteiden kehittyessä ja asiakaskunnan laajentuessa haluamme parantaa tuotteidemme käyttäjäkokemusta ja vahvistaa osaamistamme käyttöliittymäsuunnittelussa entisestään.

 

Saavuttaaksemme edellä mainitut asiat haemme nyt:

UX/UI Designeria koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen

Toivomme sinun olevan kiinnostunut käyttäjäkokemuksista ja innostunut tekemään tuotteista ja palveluista käytettävämpiä. 

 

Sinä hallitset modernit työvälineet ja tekniikat:

  • Adobe XD, Adobe Comp, Adobe Photoshop, Invision jne 
  • Osaat luoda näillä prototyyppejä käyttäjätarinoiden pohjalta.  

 

Käyttäjien tarpeiden pohtiminen on sinulle luontaista ja osaat siirtää ajatukset konkreettisiksi rautalankamalleiksi. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja olet loistava tiimipelaaja

 

Osaat hyödyntää tietojasi omassa suunnittelutyössäsi ja lisäksi ymmärrät uusien kirjastojen ja frameworkien toimintaa

  • BootsrapjQueryReact, HTLM5, CSS3, SASS, webfontit jne 

 

Tarjolla on mielenkiintoinen työ osana progressiivista tiimiämme, jonka osana saat olla mukana kehittämässä tuotteidemme käyttäjäkokemusta ja käyttöliittymiä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joissa saat kehittää loppukäyttäjien kokemusta ja parantaa projektien workflowta entistä tehokkaammaksi ja toimivammaksi. Tuet työlläsi myyntiä toteuttaessasi rautalankamalleja ja toimivia prototyyppejä vielä kehitteillä olevista tuotteista ja toiminnoista. 

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
  • Mahtavat työsuhde-edut
  • Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet 

 

Lisätietoja tehtävästä tuotekehitysjohtaja Tommi Ritola, puh. 020 155 6532.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fipuh. 040 745 1415. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi. 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
17.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Ritola
020 155 6532

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa työpaikka: