AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Vahvistusta projektitiimiin

Projektitiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme Raision toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.

Sinulla on amk- tai yliopistotasoinen koulutus (suuntautumisena esim. tuotantotalous tai kauppatiede) ja/tai muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi, erityisesti arvostamme kaupan alan tuntemusta.  Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi. Muutamme uusiin, viihtyisiin toimitiloihin Raision keskustaan alkusyksystä.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
01.07.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Haku on päättynyt:
20.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietotekniikan moniottelija

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden ja muiden IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Haemme tietotekniikan moniottelijaa nimikkeellä

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORI

Tehtäviisi kuuluu vastata itsenäisesti asiakaspalvelun prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä osallistua itse asiakaspalveluun. Kokemus asiakaspalvelu- tai järjestelmänhallinnan tehtävistä esimerkiksi kaupan tai tuotantoyrityksen palveluksessa auttaa selviytymään työstä paremmin.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa. Tietämys ERP-järjestelmistä ja eritoten taloushallinnon toiminnoista on eduksi.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
29.06.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
16.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Taloushallinnon ammattilainen

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja sekä muita ulkoistuspalveluita.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikkö tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot. Tavoitteenamme on sujuva ja kustannustehokas ulkoinen laskentatoimi sekä liiketoimintaa kehittävät ja konsultoivat controller-palvelut.

Oscar Talousosasto® -asiakaskuntamme kasvaessa haemme Tampereelle

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

monipuolisiin osto- ja myyntireskontran tehtäviin. Pääset tutustumaan taloushallinnon eri tehtäviin ja taustasi huomioiden työhösi voidaan sisällyttää osin myös kirjanpitoa.

Toivomme, että sinulla on kaupallisen koulutuksesi lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen sekä pidät asiakaspalvelutyöstä. Osaamisesi karttuessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa tehtäviäsi taloushallinnon muihin toimintoihin, auttavaisen työyhteisön ja työvälineiksi tehokkaat taloushallinnon ohjelmistot.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
02.07.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Haku on päättynyt:
06.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Ohjelmoija/lopputyöntekijä

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla.
 
Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP -ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään.
 

Ohjelmoijaa/lopputyöntekijää

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmisto-alan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Power Builder. Käytät PowerScriptiä ja SQL:a ohjelmoinnissa ERP tietojärjestelmien parissa.  Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.
Mahdollisen lopputyöntyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.


Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivouttaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.11.2017 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi

 

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
17.10.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
11.12.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietotekniikan ammattilainen

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.
 
Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.
 
Haemme tietotekniikan ammattilaista nimikkeellä
 

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

Olet käyttöliittymäorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja ja palveluita. Tässä asiantuntijatehtävässä korostuu ammatillisen osaamisen lisäksi kykysi paneutua pitkäjänteisesti vastuullesi tulevan tuotesegmenttisi järjestelmien kehitykseen.
 
Oletamme, että sinulla on tietotekniikan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn toimivien teknologioiden ja kehittyvien tuotteiden parissa sekä joustavan ja mutkattoman työyhteisön. 
 
Arvostamme kokemusta seuraavista teknologioista:
Ohjelmointikokemusta Java- sekä front-end -teknologioista,
Verkkopalvelualustan osaamista (esim. Liferay),
Kokemusta ketteristä ohjelmistomenetelmistä
 
Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
05.08.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
11.12.2017

Jaa työpaikka: