AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Ohjelmistokehittäjä Raisioon

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti ja tarvitsemme uusia osaajia joukkoomme. Haemme opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Raisioon aluksi osa-aikaiseen tehtävään
 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Oletko 2. tai 3. vuoden opiskelija tai jo pidemmällä opinnoissa oleva tai vastavalmistunut ohjelmisto-alan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tässä tehtävässä vastaat käyttämiemme järjestelmien kehittämisestä. Työhön kuuluu sekä taustajärjestelmien että uusien toiminnallisuuksien kehittäminen ja käyttöliittymäsuunnittelu. Hakemamme henkilö taipuu useampaan rooliin, aina tuotekehityksen ja testauksen tehtävistä monipuolisiin asiakasneuvonnan teknisiin selvityksiin.  Tiedämme, että tehtäväkuvaus on kattava ja siksi emme niinkään hae tiettyjen tekniikoiden syvällistä osaamista tai pitkää kokemusta vaan innokkuutta, halua kehittyä ja oppia uutta. Haemme hyvää tyyppiä.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 • kaupan alan tuntemus (etenkin maahantuonti ja tukkukauppa)
 • web-kehitys ja -tekniikat
 • Java-ohjelmointi
Tarjoamme sinulle:
 • loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
 • mahtavat työsuhde-edut
 • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivouttaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 09.09.2018 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP -ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 110 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.
 

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.08.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
07.09.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Luottohenkilöitä Raision projektitiimiin

Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen projektipäällikkö? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden ja muiden IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule projektitiimiimme Raisioon!

 

Asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme useampaa luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme? Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTIKOORDINAATTORIA/ASIAKASPALVELU-PÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.

Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo kokemusta omaava ammattilainen. Koulutustaustalla ei ole väliä, vaan kokonaisuus ratkaisee. Tehtävänkuvasi tarkentuu osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Arvostamme kaupan alan, etenkin maahantuonnin ja tukkukaupan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:

 • loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
 • mahtavat työsuhde-edut
 • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet

Haluamme että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

 

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
13.06.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
06.07.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Ostoreskontranhoitaja Oscar Talousosasto® -palveluun

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 110 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Taloushallintoliiton auktorisoimaan Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkka- sekä henkilöstöhallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.
Oscar Talousosasto®-asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Ostoreskontranhoitaja

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden maksuliikennettä ja laskujenkäsittelyä. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi vastuuhenkilönä.

Toivomme, että omaat alan kokemusta jo jonkin verran ja oman työn kehittäminen on sinulle tuttua kauraa. Arvostamme myös ymmärrystä kirjanpidosta ja raportoinnista sekä proaktiivista otetta tekemiseen.

Tehtävä edellyttää asiantuntijuuden lisäksi hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ripauksen huumorintajua. Toivomme myös, että osaat viedä asioita eteenpäin rakentavasti ja jämäkästi etkä odota että muut hoitavat asiat puolestasi. Koska työtä tehdään ohjelmilla, helpottaa kovasti jos olet sinut tekniikan kanssa.
Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, ja niihin päästään hymy suupielessä. Meilläkin on taloushallintoon liittyen aikatauluja ja ohjeistuksia ja hyväksymme ne alaan kuuluvaksi. Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti. Toimipisteesi on Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
23.05.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
20.06.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Myyntipäällikkö

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, jolta löytyy ymmärrystä B2B- ja B2C-verkkokaupoista, palveluportaaleista, intra- ja ekstraneteistä sekä digitalisaatiosta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan tarpeisiin, etsiä ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako digimarkkinointi eikä sähköinen tiedonsiirtokaan saa sormea menemään suuhun? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Suomen nopeimmin kasvava liiketoiminta-alustatoimittaja hakee nyt nälkäistä

Verkkoliiketoiminnan myyntipäällikköä

Me etsimme ratkaisukeskeistä myyntitykkiä, joka toimii digitaalisella toimintakentällä sujuvasti kuin kala vedessä. Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä, lisäksi sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Oscarin seuraavalla huippumyyjällä on mielellään kaupallinen koulutus tai vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä. Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Toimintakenttäsi on koko Suomi ja asiakkaasi sekä työkaverisi kirjavien hahmojen joukko vaativia asiantuntijoita. Hyvät ihmissuhde- ja ilmaisutaidot ovat työssäsi kultaakin tärkeämpiä. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitis hakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 110 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
26.08.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Avoin haku

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tekninen asiantuntija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu yrityksemme omien Windows työasema- ja Windows & Linux -pohjaisten palvelinympäristöjemme ylläpitoon ja asennuksiin sekä myös niiden aktiiviseen kehittämiseen liittyviä asioita. Työpäivääsi mahtuu myös asiakastoimituksiin sisältyviä ERP-ohjelmistojemme ja verkkokauppojemme asennuksia ja selvityksiä. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista tietoteknistä osaamista ja kiinnostusta uuden oppimiseen, ratkaisuhakuista ja asiakaslähtöistä reipasta toimintaotetta, omatoimisuutta sekä kykyä pitää ”langat hyppysissä” kiireisinäkin päivinä.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa ja/tai vahvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tietämys ERP-järjestelmistä on eduksi. Arvostamme kokemusta/tietämystä mm. seuraavilta osa-alueilta:

- Windows-työasemien ja palvelinten asennukset ja ylläpito, AD
- Linux käyttöjärjestelmät
- Web-palvelimien konfigurointi (Apache, Apache Tomcat)
- Tietokannat (SQL-osaaminen, Oracle, MySQL)
- Verkkoliikenne
- Virtualisointialustat
- Ohjelmointi/scriptaus esim. Pythonilla
- Tietoturva
- Hyvät dokumentointitaidot
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
27.04.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
16.05.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Projektipäällikkö Raision toimipisteeseen

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

 

Projektitiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme Raision toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä, sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.

Sinulla on amk- tai yliopistotasoinen koulutus ja/tai muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi, erityisesti arvostamme kaupan alan tuntemusta. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. 

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi. 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
16.04.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika on päättynyt:
02.05.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Projektipäällikkö

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

 

Verkkoliiketoiminnan projektitiimimme kaipaa vahvistusta, etsimme Tampereen toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten Oscar eCommerce -projektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on rakentaa asiakkaillesi tehokkaita verkkokaupan ja sähköisen palvelukanavan ratkaisuja linkittäen ne osaksi kattavaa Oscar toiminnanohjauksen kokonaisuutta.

Sinulla on soveltuva amk- tai yliopistotasoinen koulutus ja/tai muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta.   

Verkkokaupan ja siihen liittyvien toimintojen tuntemus on merkittävä etu. SEO:n, Adwords-mainonnan ja muun digimarkkinoinnin osaamisen sekä rajapintatekniikoiden tuntemuksen katsomme eduksi.

Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.04.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
30.04.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Verkkokaupan kehittäjä

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haluatko olla luomassa uusia verkkoliiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden malleja ja tuotteita? Oletko kiinnostunut asiakaslähtöisestä kehittämisestä, joka tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuottavuutta? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden it-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitystiimiimme kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme. 

Haemme Tampereen tuotekehitysyksikköömme sinua

VERKKOKAUPAN KEHITTÄJÄ

Olet prosessiorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä tai sellaiseksi tähtäävä ja haluat toteuttaa tehokkaita ja toimivia verkkokauppaohjelmistoja, joilla on erinomainen käytettävyys, visuaalisuutta unohtamatta.

Emme niinkään painota valinnassamme pitkää kokemusta vaan innokkuutta, halua kehittyä ja oppia uutta. Odotamme sinulta kuitenkin alan soveltuvaa koulutusta ja mielellään kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa PHP + tietokantapohjaisia ratkaisuja, joilla on käytettävyydeltään korkealaatuinen web-käyttöliittymä, toteutettuna HTML, CSS- ja JavaScript -tekniikoilla.

Itsenäinen työskentelyote ja vastuun kantaminen omasta tekemisestä ovat sinulla verissä. Meille joustavuus ja tilanneherkkyys tuovat lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

Tarjoamme ikkunapaikan suomalaiseen PK-sektoriin ja mahdollisuuden tuottaa tulevaisuuden menestystarinoita. Työympäristömme on rento ja avoin sekä teemme asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja heidän kehittymisestään.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.12.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika on päättyy:
13.01.2019

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

DI-työntekijä, Power Builder

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla.
 
Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP -ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään.
 

Ohjelmoijaa/lopputyöntekijää

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmistoalan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi! 

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Power Builder. Käytät PowerScriptiä ja SQL:ää ohjelmoinnissa ERP-tietojärjestelmien parissa.  Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.

Mahdollisen lopputyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.

Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivottaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.4.2018 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.09.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
23.04.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

DI-työntekijä, Java

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.


Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään 

OHJELMOIJAA/LOPPUTYÖNTEKIJÄÄ

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmistoalan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Java. Käytät Javaa ja SQL:ää ohjelmoinnissa ERP-tietojärjestelmien parissa.  Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.


Mahdollisen lopputyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.

Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivottaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.01.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
22.04.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietotekniikan ammattilainen

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä. 
 
Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä. 

Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä
 

VANHEMPI OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Olet käyttöliittymäorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja ja palveluita. Tässä asiantuntijatehtävässä korostuu ammatillisen osaamisen lisäksi kykysi paneutua pitkäjänteisesti vastuullesi tulevan tuotesegmenttisi järjestelmien kehitykseen.

Oletamme, että sinulla on tietotekniikan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn toimivien teknologioiden ja kehittyvien tuotteiden parissa sekä joustavan ja mutkattoman työyhteisön. Arvostamme kokemusta seuraavista teknologioista:
• Ohjelmointikokemusta Java- sekä front-end -teknologioista
• Verkkopalvelualustan osaamista (esim. Liferay)
• Kokemusta ketteristä ohjelmistomenetelmistä
 
Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.07.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
08.03.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Harjoittelija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. 

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Etsimme Oscar Talousosasto® -tiimiimme harjoittelijaa kirjanpito- ja reskontratehtäviin.

Nimikkeesi on virallisesti 

Laskentakonsulttiharjoittelija

ja saat tehtävään tutoreiltamme korkean tason perehdytyksen. 

Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontratehtäviä, tiliotekäsittelyä ja muita mielenkiintoisia taloushallinnon tehtäviä isohkoille asiakasyrityksillemme. Myös palkanlaskenta on yksi mahdollisuus.

Meistä olisi mahtavaa että aloittaisit perehtymisen jo talven aikana opintojen ohessa ja varsinainen pesti olisi esimerkiksi touko-elokuun ajan. Toiveenamme on myös, että jatkaisit läpi vuoden tuntilaisena ja että taas seuraavana kesänä olisit apunamme. Haluamme pitää sinusta erinomaista huolta.

Alan koulutuksesta ja kokemuksesta on tietenkin hyötyä, kuten arvata saattaa. Lisäksi meillä arvostetaan asiakkaan näkökulmaa ymmärtävää, itsenäistä, tarkkaa, ripeää ja mukavaa työkaveria.
Meillä Oscar Talousosastolla® on jokaisella oma kehittymissuunnitelma ja tavoitteena on, että sinäkin kasvaisit kanssamme kohti ääretöntä ja sen yli.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
03.02.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
25.02.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Asiakaspalveluhenkinen sovelluskonsultti

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme taloushallinnosta sekä liiketoiminnan kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja kehittyvien tietojärjestelmien parissa?  Jos vastasit kyllä, tule Oscar Softwarelle Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Taloushallinnon sovelluskonsultti

Osana Palvelutuotteet-ryhmäämme tehtävänäsi on muun muassa talouden järjestelmien käyttöönottaminen ja asiakkaidemme kouluttaminen. Lisäksi suunnittelet ja testaat järjestelmien uusia ominaisuuksia sekä kehität meidän omia sekä asiakkaiden prosesseja. Tiimiämme yhdistää ammattitaidon lisäksi kyky hahmottaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeet toimialasta riippumatta. Tehtävässä menestyminen vaatii uusien, parempien toimintatapojen oivaltamista sekä niiden ohjeistusta ja dokumentointia.
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 • taloushallinnon ja palkanlaskennan toimintojen monipuolista osaamista
 • kokemusta projektinhallinnasta
 • toivomme, että sinulla on amk- tai yliopistotasoinen kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja muutaman vuoden kokemus talouden eri tehtävistä 
 • kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi
 • olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen ja viestit selkeästi. Luonteeltasi olet rohkea ja oma-aloitteinen. 
 • tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa
Tarjoamme sinulle:
 • nykyaikaisen kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa 
 • viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit 
 • mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi ja kehittymismahdollisuuksiisi
 • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • mukavat työsuhde-edut
 • tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.  Hakuaika päättyy 11.10.2018.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
01.10.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättynyt:
11.10.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

HR-asiantuntija

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme palkkahallinnosta sekä palkanlaskennan prosessien kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja muiden palkka-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Oscar Talousosaston® asiakaskunnan kasvaessa voimakkaasti haemme 30 hengen joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?
 

HR-asiantuntija

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaa ja palkkahallintoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi HR:n vastuuhenkilönä.
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 • Sinulla on jo kokemusta HR-toiminnoista
 • Palkanlaskenta on sinulle hyvin tuttua, koska se on osa työtäsi
 • Mepcon osaaminen on eduksi
 • Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olet aktiviinen toimintojen kehittäjä
 • Omaat hyvät työyhteisö- ja asiakaspalvelutaidot
 • Koulutus- ja viestintäosaaminen auttaa myös tehtävän hoidossa
 
Tarjoamme sinulle: 
 • Nykyaikaisen kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa 
 • Mukavat työsuhde-edut
 • Viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen
 
Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 15.10.2018.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 120 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
15.10.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Käyttäjälähtöinen kehittäjä

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut.

Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä. Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä.

Haluatko olla luomassa uusia verkkoliiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden malleja ja tuotteita? Oletko kiinnostunut asiakaslähtöisestä kehittämisestä, joka tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuottavuutta? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden it-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitystiimiimme kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Haemme Tampereen tuotekehitysyksikköömme sinua

VERKKOKAUPAN KEHITTÄJÄ

Olet prosessiorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa tehokkaita ja toimivia verkkokauppa ohjelmistoja joilla on erinomainen käytettävyys, visuaalisuutta unohtamatta.

Odotamme sinulta soveltuvan alan koulutusta ja kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Osaat suunnitella ja toteuttaa PHP + tietokanta pohjaisia ratkaisuja, joilla on käytettävyydeltään korkealaatuinen web-käyttöliittymiä HTML, CSS- ja JavaScript -tekniikoilla toteutettuna.

Itsenäinen työskentelyote ja vastuunkantaminen omasta tekemisestä ovat sinulla verissä. Meille joustavuus ja tilanneherkkyys tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme ikkunapaikan suomalaiseen PK-sektoriin ja mahdollisuuden tuottaa tulevaisuuden menestystarinoita. Työympäristömme on rento ja avoin teemme asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja heidän kehittymisestään.


 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
07.12.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt
17.01.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Talouden asiantuntija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. 

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Oscar Talousosasto®-asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme uutta luottohenkilöä tai mahdollisesti jopa kahta. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Tilinpäätöstaitoinen talouden ammattilainen

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden taloudenhallintaa ja kirjanpitoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi talouspäällikkönä. 

Toivomme, että olet jo osaamista kerännyt talouden asiantuntija. Omaat laajasti kokemusta kirjanpidosta vähintään 5 vuoden ajalta ja tilinpäätökset ovat sinulle tuttua kauraa. Arvostamme myös ymmärrystä sisäisestä laskennasta ja raportoinnista sekä proaktiivista otetta tekemiseen.

Tehtävä edellyttää asiantuntijuuden lisäksi hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ripauksen huumorintajua. Toivomme myös, että osaat viedä asioita eteenpäin rakentavasti ja jämäkästi etkä odota, että muut hoitavat asiat puolestasi. Koska työtä tehdään ohjelmilla, helpottaa kovasti, jos olet sinut tekniikan kanssa.

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa, aivan Tampereen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, mutta niihin pitää päästä hymy suupielessä. Meilläkin on taloushallintoon liittyen aikatauluja ja ohjeistuksia ja hyväksymme ne alaan kuuluvaksi. Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille kuvalla varustetun CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
10.12.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt
17.01.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

ASIAKASPALVELUN TEKNINEN TUKI

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä.

Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä. Lisätietoja: www.oscar.fi   


Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä

Tekninen asiantuntija

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu yrityksemme omien Windows työasema- ja Windows & Linux -pohjaisten palvelinympäristöjemme ylläpitoon ja asennuksiin sekä myös niiden aktiiviseen kehittämiseen liittyviä asioita. Työpäivääsi mahtuu osin myös asiakastoimituksiin sisältyviä ohjelmistojemme asennuksia ja selvityksiä. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista tietoteknistä osaamista ja kiinnostusta uuden oppimiseen, ratkaisuhakuista ja asiakaslähtöistä reipasta toimintaotetta, omatoimisuutta sekä kykyä pitää ”langat hyppysissä” kiireisinäkin päivinä.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa ja/tai vahvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tietämys ERP-järjestelmistä on eduksi. Arvostamme kokemusta/tietämystä mm. seuraavilta osa-alueilta:

- Windows-työasemien ja AD:n asennukset ja ylläpito, sekä niiden automatisointi
- Linux käyttöjärjestelmät
- Docker-paketointi ja virtualisointialustat
- Ohjelmointi/scriptaus esim. Pythonilla
- Web-palvelimien konfigurointi (Apache, Apache Tomcat)
- Tietokannat (SQL-osaaminen, Oracle, MySQL)
- Verkkoliikenne
- Tietoturva
- Hyvät dokumentointitaidot
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
28.11.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
15.12.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Vahvistusta projektitiimiin

Projektitiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme Raision toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.

Sinulla on amk- tai yliopistotasoinen koulutus (suuntautumisena esim. tuotantotalous tai kauppatiede) ja/tai muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi, erityisesti arvostamme kaupan alan tuntemusta.  Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi. Muutamme uusiin, viihtyisiin toimitiloihin Raision keskustaan alkusyksystä.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
01.07.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Haku on päättynyt:
20.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietotekniikan moniottelija

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden ja muiden IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Haemme tietotekniikan moniottelijaa nimikkeellä

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORI

Tehtäviisi kuuluu vastata itsenäisesti asiakaspalvelun prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä osallistua itse asiakaspalveluun. Kokemus asiakaspalvelu- tai järjestelmänhallinnan tehtävistä esimerkiksi kaupan tai tuotantoyrityksen palveluksessa auttaa selviytymään työstä paremmin.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa. Tietämys ERP-järjestelmistä ja eritoten taloushallinnon toiminnoista on eduksi.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
29.06.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
16.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Taloushallinnon ammattilainen

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja sekä muita ulkoistuspalveluita.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Oscar Talousosasto® -liiketoimintayksikkö tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot. Tavoitteenamme on sujuva ja kustannustehokas ulkoinen laskentatoimi sekä liiketoimintaa kehittävät ja konsultoivat controller-palvelut.

Oscar Talousosasto® -asiakaskuntamme kasvaessa haemme Tampereelle

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

monipuolisiin osto- ja myyntireskontran tehtäviin. Pääset tutustumaan taloushallinnon eri tehtäviin ja taustasi huomioiden työhösi voidaan sisällyttää osin myös kirjanpitoa.

Toivomme, että sinulla on kaupallisen koulutuksesi lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja huolellinen sekä pidät asiakaspalvelutyöstä. Osaamisesi karttuessa tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa tehtäviäsi taloushallinnon muihin toimintoihin, auttavaisen työyhteisön ja työvälineiksi tehokkaat taloushallinnon ohjelmistot.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
02.07.2017

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Haku on päättynyt:
06.08.2017

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

DI-työntekijä, Power Builder

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla.
 
Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP -ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään.
 

Ohjelmoijaa/lopputyöntekijää

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmistoalan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi! 

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Power Builder. Käytät PowerScriptiä ja SQL:ää ohjelmoinnissa ERP-tietojärjestelmien parissa.  Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.

Mahdollisen lopputyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.

Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivottaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.4.2018 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.09.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
23.04.2018

Jaa työpaikka:

AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietotekniikan ammattilainen

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä. 
 
Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä. 

Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä
 

VANHEMPI OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Olet käyttöliittymäorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja ja palveluita. Tässä asiantuntijatehtävässä korostuu ammatillisen osaamisen lisäksi kykysi paneutua pitkäjänteisesti vastuullesi tulevan tuotesegmenttisi järjestelmien kehitykseen.

Oletamme, että sinulla on tietotekniikan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä.  Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn toimivien teknologioiden ja kehittyvien tuotteiden parissa sekä joustavan ja mutkattoman työyhteisön. Arvostamme kokemusta seuraavista teknologioista:
• Ohjelmointikokemusta Java- sekä front-end -teknologioista
• Verkkopalvelualustan osaamista (esim. Liferay)
• Kokemusta ketteristä ohjelmistomenetelmistä
 
Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
30.07.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
08.03.2018

Jaa työpaikka: