Etsimme Tampereen toimipisteeseen lisää väkeä!

Projektitiimimme kaipaa vahvistusta, joten etsimme Tampereen toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖJÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä, sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen.

Sinulla on yliopisto- tai amk-tasoinen soveltuva koulutus ja mielellään muutaman vuoden kokemus määrätietoisesta ja järjestelmällisestä projektinhallinnasta. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi.

Tervetuloa mukavien ihmisten kasvavaan joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 31.8.2015.

 

***

 

Oscar Talousosasto®-liiketoimintayksikkö tarjoaa yhtiön asiakkaille Oscar-toiminnanohjausratkaisuiden täydennykseksi yksilöllistä ja kattavaa taloudenhallintapalvelua. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot. Huolehdimme niin järjestelmien, kuin taloushallintopalveluiden toteutuksesta. Tavoitteenamme on sujuva ja kustannustehokas ulkoinen laskentatoimi yhdistettynä liiketoimintaa kehittävään ja konsultoivaan controller-palveluun.
 
Haemme Oscar Talousosasto®-liiketoimintayksikköön Tampereelle

LASKENTAKONSULTTIA

hoitamaa nimettyjen asiakkaidemme taloudenhallintaa ja kirjanpitoa. Olet osa taloushallinnon ammattitaitoista palvelutiimiämme, jossa tehtäviisi kuuluu asiakasyrityksiemme kirjanpito, analysointi ja raportointi.

Toivomme Sinulta

- vankkaa kokemusta taloushallintotehtävistä
- järjestelmäosaamista
- kaupallista koulutusta
- erittäin hyvää asiakaspalvelukykyä

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita kehittyvässä työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme alan parhaaksi toimijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 25.8.2015.

 

***

Haemme vahvistusta Tampereen toimipisteen asiakaspalveluumme tehtävänimikkeellä

TEKNINEN OHJELMISTOASIANTUNTIJA

Tehtäviin kuuluu asiakasneuvonnan kirjo monipuolisesti, painottuen kuitenkin ohjelmistojemme teknisiin kysymyksiin ja ongelmanratkaisuun, työvälineinä puhelimen ja sähköpostin lisäksi etäkäyttö. Tehtävänäsi on siis selvittää asiakkaiden teknisiä ongelmatilanteita, apunasi tilanteen mukaan muu organisaatio.  Työssä menestyminen edellyttää ratkaisuhakuista ja asiakaslähtöistä toimintaotetta, omatoimisuutta sekä kykyä pitää ”langat hyppysissä” kiireisinäkin päivinä.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa, sekä mielellään kokemusta it-tuen tehtävistä. Tietämys ERP-järjestelmistä on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Hakuaika päättyy 4.9.2015.