AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tilinpäätöstaitoinen talouden ammattilainen

Oletko kiinnostunut taloushallinnosta sekä liiketoiminnan kehittämisestä? Pidätkö haastavasta työskentelystä asiakkaiden ja kehittyvien tietojärjestelmien parissa?  Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme. 
Oscar Talousosaston® vahvan osaajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme reilun 30 hengen joukkoomme kahta uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme? 

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN TALOUDEN AMMATTILAINEN

Tehtävänkuva: 
 
Tässä työtehtävässä hoidat nimettyjen asiakasyritysten tilinpäätöksiä, kirjanpitoa ja talouden päivittäisiä rutiineja. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi ja ottamaan koppia asiakkaidesi koko talouden vastuuhenkilönä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä, sekä muuta toimintaamme aktiivisesti. Kuten taloushallinto yleensäkin, työ on haastavaa ja kausiluontoista. Tukenasi on kuitenkin ammattitaitoinen ja toimiva tiimi, ja esimieskin on ihan hyvä tyyppi. Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin.  
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 
 • Sinulla on vahva kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
 • Ymmärrät myös sisäisen laskennan ja johdon raportoinnin tärkeyden
 • Haluat kehittää ammattitaitoasi ja tartut itsenäisesti toimeen
 • Omaat mainiot työyhteisö- ja asiakaspalvelutaidot
 • Sinulla on rohkeutta heittäytyä vaativiinkin asiakkuuksiin
   
Tarjoamme sinulle: 
 
 • Nykyaikaisen kehittymisympäristön innostavien kollegoiden seurassa 
 • Viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit
 • Tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja ajantasaisen kouluttamisen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Mukavat työsuhde-edut
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme ripeästi. Mikäli yllä oleva kuvaus sykähdytti, lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 14.2.2019.
 
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 850 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 130 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
01.02.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
14.02.2019

Jaa työpaikka: