AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tietokantasuunnittelija

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. Nyt meillä on haussa

Tietokantasuunnittelija (MariaDB/Oracle) koko- tai osa-aikainen

Oletko uraasi aloittamassa oleva ohjelmoija, joka on kiinnostunut tietokannoista ja niihin liittyvistä ratkaisuista? Meillä on sinulle paikka kiinnostavan migraatioprojektin parissa, josta löytyy haastavaa työtä osaavassa porukassa. Projektissa on myös hyvät mahdollisuudet etätyöskentelyyn. 

Toivomme sinulta: 

  • Tietokantojen toiminnan, ominaisuuksien ja SQL-syntaksin perustason hallintaa 
  • MariaDB, Oracle sekä PL-/SQL-osaamista 

Tarjoamme sinulle:  

  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa 
  • Mahtavat työsuhde-edut 
  • Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden 
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet 

Lisätietoja tehtävästä tuotekehitysjohtaja Tommi Ritola, puh. 020 155 6532. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi, puh. 040 745 1415. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi. 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
18.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Ritola
020 155 6532

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Jaa työpaikka: