Terveiset Oscar Talousosastolta!


Aurinkoista kesää, kesälomia ja erilaista tekemisen meininkiä sitä odotellaan myös täällä Oscarin Talousosastolla, palkkahallinnon keskuudessa.

Olemme saaneet keväällä muutamia uusia huipputyyppejä vahvistamaan meidän, suhteessa vielä pientä ”palkkistiimiä”. Uudet oscarilaiset ovatkin jo vakiinnuttaneet paikkansa ja heistä on kuoriutunut vahvoja osaajia. Näin ollen voitte luottaa täysin siihen, että myös kesällä oman palkanlaskijan lomaillessa kaikki sujuu hienosti ja mallikkaasti.

Kesän loma-ajat näyttäytyvät meidän osastolla varmasti hieman eri lailla kuin muissa tiimeissä. Rutiinit, palkkapäivät ja eräpäivät pyörivät, vaikka asiakkaat ja iso osa Oscarin väestä lomailee. Kesäaika näyttäytyy palkanlaskentaan myös sillä tavoin, että asiakasyrityksiin palkataan kesätyöntekijöitä, ja mm. tämän ansiosta pääsemme jakamaan meidän HR-tietouttamme yrityksille heitä askarruttavissa työsuhde- ja palkka-asioissa. Onkin ilo huomata, että meidän puoleemme käännytään enenevässä määrin myös työsuhde- ja työehtosopimuskysymyksissä. Tämä asiakkaille tarjottava HR-palvelu on luonnollinen osa palkkahallintoa.
 

Positiivista muuttopöhinää


Tällä hetkellä meillä on täällä Tampereen keskustan toimistolla mukavaa muuttopöhinää. Työntekijämäärät ovat Oscarilla kasvaneet ja paikkoja järjestellään uuteen uskoon. Muuttolaatikoita pakkaillaan, hyllyjä siirrellään ja työkaverit käyvät katsastelemassa uudet tulevat nurkat. Piristää kummasti myös tätä arjen pientä puuhastelua, kun saa uudet seinät viereensä ja saa sisustaa työpistettä (tai ainakin oman työpöydän) uuteen uskoon.
 
Omat lusikkansa sopassa ovat tietenkin myös tällä, kaikille jo tutulla GDPR-asetuksella ja rahanpesulailla, jotka vaikuttavat oleellisesti meidän työskentelytapoihin. Eli, tärkeän asian äärellä ollaan!
 
Kesästä saimmekin jo maistella alkupaloja tässä menneellä viikolla. Helle kipusi miellyttäviin lukemiin ja lounastaukoja oli jälleen nautinnollista lähteä viettämään ulkoilmaan.  Ydinkeskustan helmistä mainitsemisen arvoinen on tietenkin Laukontori. Kesäiset ihmiset, hyvä ruoka ja iloinen torielämä katkaisee mukavasti työpäivän ja antaa virtaa loppupäivään. Tätä tietenkin toivomme lisää, sillä kesästä ja auringosta on lupa nauttia myös töissä ollessa.
 
Terveisin,
Jaana

 
 
Oscar Talousosasto®