AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Tekninen asiantuntija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu yrityksemme omien Windows työasema- ja Windows & Linux -pohjaisten palvelinympäristöjemme ylläpitoon ja asennuksiin sekä myös niiden aktiiviseen kehittämiseen liittyviä asioita. Työpäivääsi mahtuu myös asiakastoimituksiin sisältyviä ERP-ohjelmistojemme ja verkkokauppojemme asennuksia ja selvityksiä. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista tietoteknistä osaamista ja kiinnostusta uuden oppimiseen, ratkaisuhakuista ja asiakaslähtöistä reipasta toimintaotetta, omatoimisuutta sekä kykyä pitää ”langat hyppysissä” kiireisinäkin päivinä.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa ja/tai vahvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tietämys ERP-järjestelmistä on eduksi. Arvostamme kokemusta/tietämystä mm. seuraavilta osa-alueilta:

- Windows-työasemien ja palvelinten asennukset ja ylläpito, AD
- Linux käyttöjärjestelmät
- Web-palvelimien konfigurointi (Apache, Apache Tomcat)
- Tietokannat (SQL-osaaminen, Oracle, MySQL)
- Verkkoliikenne
- Virtualisointialustat
- Ohjelmointi/scriptaus esim. Pythonilla
- Tietoturva
- Hyvät dokumentointitaidot
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
27.04.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
16.05.2018

Jaa työpaikka: