AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

ASIAKASPALVELUN TEKNINEN TUKI

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä.

Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä. Lisätietoja: www.oscar.fi   


Haemme Tampereen toimipisteeseemme IT-tiimiin vahvistusta nimikkeellä

Tekninen asiantuntija

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu yrityksemme omien Windows työasema- ja Windows & Linux -pohjaisten palvelinympäristöjemme ylläpitoon ja asennuksiin sekä myös niiden aktiiviseen kehittämiseen liittyviä asioita. Työpäivääsi mahtuu osin myös asiakastoimituksiin sisältyviä ohjelmistojemme asennuksia ja selvityksiä. Työssä menestyminen edellyttää laaja-alaista tietoteknistä osaamista ja kiinnostusta uuden oppimiseen, ratkaisuhakuista ja asiakaslähtöistä reipasta toimintaotetta, omatoimisuutta sekä kykyä pitää ”langat hyppysissä” kiireisinäkin päivinä.

Edellytämme soveltuvaa tietotekniikan amk- tai korkeakoulututkintoa ja/tai vahvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tietämys ERP-järjestelmistä on eduksi. Arvostamme kokemusta/tietämystä mm. seuraavilta osa-alueilta:

- Windows-työasemien ja AD:n asennukset ja ylläpito, sekä niiden automatisointi
- Linux käyttöjärjestelmät
- Docker-paketointi ja virtualisointialustat
- Ohjelmointi/scriptaus esim. Pythonilla
- Web-palvelimien konfigurointi (Apache, Apache Tomcat)
- Tietokannat (SQL-osaaminen, Oracle, MySQL)
- Verkkoliikenne
- Tietoturva
- Hyvät dokumentointitaidot
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
28.11.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
15.12.2017

Jaa työpaikka: