AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Harjoittelija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. 

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Etsimme Oscar Talousosasto® -tiimiimme harjoittelijaa kirjanpito- ja reskontratehtäviin.

Nimikkeesi on virallisesti 

Laskentakonsulttiharjoittelija

ja saat tehtävään tutoreiltamme korkean tason perehdytyksen. 

Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontratehtäviä, tiliotekäsittelyä ja muita mielenkiintoisia taloushallinnon tehtäviä isohkoille asiakasyrityksillemme. Myös palkanlaskenta on yksi mahdollisuus.

Meistä olisi mahtavaa että aloittaisit perehtymisen jo talven aikana opintojen ohessa ja varsinainen pesti olisi esimerkiksi touko-elokuun ajan. Toiveenamme on myös, että jatkaisit läpi vuoden tuntilaisena ja että taas seuraavana kesänä olisit apunamme. Haluamme pitää sinusta erinomaista huolta.

Alan koulutuksesta ja kokemuksesta on tietenkin hyötyä, kuten arvata saattaa. Lisäksi meillä arvostetaan asiakkaan näkökulmaa ymmärtävää, itsenäistä, tarkkaa, ripeää ja mukavaa työkaveria.
Meillä Oscar Talousosastolla® on jokaisella oma kehittymissuunnitelma ja tavoitteena on, että sinäkin kasvaisit kanssamme kohti ääretöntä ja sen yli.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
03.02.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
25.02.2018

Jaa työpaikka: