AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Asiakaspalveluhenkinen sovelluskonsultti

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Vaativa ERP -ryhmämme tehtävänä on toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto ja jälkihoito koulutuksineen. 20-henkistä projektiporukkaamme yhdistää ammattitaidon lisäksi kyky hahmottaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeet toimialasta riippumatta.

Haemme Tampereelle

Taloushallinnon sovelluskonsulttia

Tehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen erilaisissa asiakasprojekteissa. Päävastuusi on taloushallinnon ja palkanlaskennan sovellusten käyttöönotto ja niiden kouluttaminen. Siksi edellytämme taloushallinnon ja palkanlaskennan toimintojen monipuolista osaamista sekä kokemusta projektinhallinnasta.

Toivomme, että sinulla on AMK- tai yliopistotasoinen kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja muutaman vuoden kokemus talouden eri tehtävistä. Kokemus ERP-järjestelmistä lasketaan eduksesi. Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen ja viestit selkeästi. Luonteeltasi olet rohkea ja oma-aloitteinen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa kasvuyrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa toimenkuvaasi sekä ansioihisi.
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
06.02.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
23.02.2018

Jaa työpaikka: