AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Taloushallinnon ohjelmistokehittäjä

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitaan useita osaajia jatkuvasti. Etsimme nyt:

Taloushallinnon järjestelmäkehittäjää

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tai toiminnanohjauksen järjestelmäkehityksestä. Omaatko uusia näkemyksiä siitä, miten taloushallinnon rutiinit tulisi siirtää tulevaisuudessa käyttäjiltä järjestelmien huoleksi? Tunnet menneisyyden tietojärjestelmät ja palat halusta tehdä ne samat tutut lainalaisuudet, mutta käyttäjäystävällisemmin ja nykyaikaisesti? 

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa viemään liiketoiminta-alustaamme seuraavalle tasolle. Työnkuva muokataan osaajan ehdoilla, jolloin voit halutessasi keskittyä tiettyyn osa-alueeseen, kehittää laajalla teknologia- ja työkaluskaalalla tai toimia myös osana asiakasrajapintaa. 

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta taloushallinnon ja toiminannanohjauksen järjestelmistä 
  • Ohjelmointitaustaa ja tietokantaosaamista (SQL) 
  • Kykyä ja halua oppia uutta sekä jakaa tietoa

Tarjoamme sinulle:  

  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa 
  • Mahtavat työsuhde-edut 
  • Viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden 
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi, puh. 040 745 1415. Toimi heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
15.09.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Ritola
020 155 6532

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa työpaikka: