AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Talouden asiantuntija

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. 

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Oscar Talousosasto®-asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme uutta luottohenkilöä tai mahdollisesti jopa kahta. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Tilinpäätöstaitoinen talouden ammattilainen

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden taloudenhallintaa ja kirjanpitoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi talouspäällikkönä. 

Toivomme, että olet jo osaamista kerännyt talouden asiantuntija. Omaat laajasti kokemusta kirjanpidosta vähintään 5 vuoden ajalta ja tilinpäätökset ovat sinulle tuttua kauraa. Arvostamme myös ymmärrystä sisäisestä laskennasta ja raportoinnista sekä proaktiivista otetta tekemiseen.

Tehtävä edellyttää asiantuntijuuden lisäksi hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ripauksen huumorintajua. Toivomme myös, että osaat viedä asioita eteenpäin rakentavasti ja jämäkästi etkä odota, että muut hoitavat asiat puolestasi. Koska työtä tehdään ohjelmilla, helpottaa kovasti, jos olet sinut tekniikan kanssa.

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa, aivan Tampereen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, mutta niihin pitää päästä hymy suupielessä. Meilläkin on taloushallintoon liittyen aikatauluja ja ohjeistuksia ja hyväksymme ne alaan kuuluvaksi. Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille kuvalla varustetun CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
10.12.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt
17.01.2018

Jaa työpaikka: