Koodia sinivalkoisin silmin

Oscar Softwarelle on myönnetty koodia Suomesta -tunnus. Kyseiseen kampanjaan osallistuvien yritysten tuotteista vähintään 80% on toteutettu ja tuotettu Suomessa. Oscarin osalta tämä tarkoittaa 100 % kotimaista koodia. IT-ala on nykyään kansainvälinen, mutta miksi koodin kannattaa ostaa Suomesta?

Isoissa projekteissa on tyypillistä, että kehitysyksikkö ja projektin osia on ulkoistettu eri maihin. Tästä seuraa helposti kommunikaatio-ongelmia sekä kieli- ja kulttuurihaasteita. Tällöin projektin kokonaishallinta vaikeutuu ja tämä näkyy esimerkiksi kokonaiskustannuksissa, aikataulussa ja laadussa. Lisäksi lähellä toimijoiden tietoturva ja käytännöt ovat huomattavasti helpompi tarkistaa kuin kaukomailla olevat alihankkijat. Kokemuksen mukaan isot kansainväliset projektit kasvattavat myös hallinnon kustannuksia, sillä ulkomaalaiset käytännöt kuten laskutus voivat olla erilaisia.

Kun valitset suomalaista koodia tuottavan yrityksen, varmistut että tarjottavat palvelut, tuotteet ja tuki on saatavina suomen kielellä. Valinnallasi varmistat myös tulevaisuudessa laadukkaiden palveluiden ja ohjelmistojen tuotannon. Lisäksi monimutkaiset lakitekniset asiat helpottuvat, kun kaikki osapuolet toimivat saman lain puitteissa. Tämä on erityisen tärkeää esim. patenteissa.

Oscar Software Oy on täysin suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa kaikki veronsa Suomeen. Ohjelmamme sijaitsevat Suomessa sijaitsevilla palvelimilla ja teknologiapinnoista löytyy suomalaislähtöistä teknologiaa kuten Linux.

Oscarille kotimaisuus tarkoittaa asiakkaalle aidosti kuutta lupausta, joihin liiketoiminta perustuu:

 

Menestyksen tekijä.

  • Toimimme asiantuntevana kumppaninasi yrityksesi kehityksen eri vaiheissa. Sitoudumme organisaatiosi tavoitteisiin

Helpompaa elämää.

  • Tarjoamme kokonaisratkaisuja. Voit jättää kaikki yrityksesi tietojärjestelmiin liittyvät tarpeet huoleksemme.  Saat helppokäyttöisen, tehokkaan ja kattavan ratkaisun. 

Reagoimme.

  • Toimintamme mukautuu organisaatiosi toimintaan: sovitamme ratkaisumme asiakaskohtaisesti. Me myös kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Varmuus näkyy.

  • Tuotteemme ja palvelumme ovat vaativiin kohteisiin soveltuvia moderneja ratkaisuja. Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat suunnittelutyömme kivijalkoja. Tunnemme tuotteemme. Siksi voimme luvata varmuutta.

Henkilökohtaisesti.

  • Oscar Softwaren arvoihin kuuluu laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Sitoudumme asiakkaisiimme ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme heidän tarpeidensa pohjalta. 

Kehitymme kanssasi. 

  • Yhteydenpito ja työskentely yrityksesi menestyksen vahvistamiseksi on säännöllistä. Tarjoamme ideoita ja näkökulmia sekä tiedotamme uusista mahdollisuuksista yritystoimintasi kehittämiseen. Kehitämme toimintaamme, tuotteitamme sekä palveluitamme jatkuvasti, sillä meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme edelläkävijöiden ratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Mika Muurinen
Tuotekehitysjohtaja
Oscar Software Oy