AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Sovelluskonsultti

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelmassa Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvun turvaamiseksi tarvitsemme useita osaajia jatkuvasti.

Oletko sinä uusi kollegamme? Tiimimme kaipaa lisäkäsiä mielenkiintoisten projektien toteutukseen ja haemmekin nyt

SOVELLUSKONSULTTIA

Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa yritysasiakaskentässä. Lisäksi rooliisi kuuluu asiakkaiden palvelu ja ohjaaminen erikokoisissa projekteissa, asiakkaiden kouluttaminen järjestelmiin sekä yhteistyön kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden ja muun tiimin kanssa. Tehtävänkuvasi tarkentuu oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Haluamme, että viihdyt meillä pitkään, ja sinulla onkin mahdollisuus kehittyä työn kautta haluamaasi suuntaan. Työ edellyttääkin matkustusvalmiutta.
 
Toivomme sinulta: 
 • Aiempaa kokemusta ERP-ratkaisuista (voit esimerkiksi omata aiemman työsi kautta käytännönkokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, tai olet voinut työskennellä vastaavanlaisessa sovelluskonsultin roolissa)
 • Arvostamme erityisesti teknisen tukkukaupan tai teollisen ympäristön tuntemusta
 • Kokemus projektityöskentelystä on ehdoton etu
 • Työn luonteen vuoksi valttia on oma-aloitteisuus, paineensietokyky, sekä kyky priorisoida työtehtäviä
 • Koska työtä tehdään yhdessä sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa, avainasemassa on luonnollisesti yhteistyö- ja kuuntelutaidot
 
Tarjoamme sinulle: 
 • Monipuolisen työtehtävän, jossa yhdistyy teknologia ja ihmisten kanssa työskentely
 • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa 
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista työn kautta ja edetä urapolulla haluamaasi suuntaan
 • Suomen nopeimmin kasvavan toiminnanohjauksen palvelutalon työnantajaksesi
 • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 28.1.2019.
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
31.12.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
28.01.2019

Jaa työpaikka: