AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Softakehittäjiä

Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvua vahvistamaan tarvitsemme useita osaajia jatkuvasti. 
Oletko sinä uusi kollegamme? Tiimimme kaipaavat lisäkäsiä mielenkiintoisten projektien toteutukseen ja haemmekin jatkuvasti tiimeihimme useampia

SOFTAKEHITTÄJIÄ

Tehtävänkuva:

Toivomme, että hallitset ohjelmoinnin salat ja tunnet eri ohjelmistomallit kuin omat taskusi. Ohjelmistokehittäjiä tarvitaan useille eri kielille ja tekniikoille riippuen hakijan taidoista ja toiveista. Taidat loistavasti Javan, C#:n, tai jonkin muun modernin ohjelmointikielen. Tunnet tai olet toiminut osana erilaisia ohjelmistoprojektiympäristöjä.  Meillä on töitä tarjolla erilaisissa ohjelmistokehitystehtävissä sekä työuransa alussa olevalle, harrastuspohjalta koodanneelle, tai jo kannuksensa ansainneelle kovanluokan tekijälle. Osaamistaustastasi riippuu, mihin liiketoimintayksikköön ja tiimiin sijoitut. Työpisteesi sijaitsee Tampereen toimistollamme, mutta päästyäsi sisään tehtävänkuvaan ja tiimiin, voit työskennellä joustavasti myös etänä.

 

Toivomme Sinulta:

  • Ohjelmointikieliosaamista (esim. Java, C#, C++) 
  • Kokemusta ohjelmistoprojekteista 

 

 Tarjoamme Sinulle:

  • Monipuolisen työtehtävän, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan
  • Loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa
  • Suomen nopeimmin kasvavan toiminnanohjauksen palvelutalon työnantajaksesi
  • Toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet
  • Viihtyisät työskentelytilat ja kannustavat työkaverit 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

 

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 7.3.2019. 

 

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee noin 130 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.os­car.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
06.01.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy
07.03.2019

Jaa työpaikka: