Satmatic Oy rakentaa ERP-järjestelmäänsä systemaattisesti

Oscar Software Oy ja Satmatic Oy ovat kulkeneet kumppaneina samaan suuntaan jo yli vuosikymmenen ajan. Yhteistyö perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja yhteisiin tavoitteisiin.

Satmaticissa on keskitytty kehittämään toiminnanohjausjärjestelmää pitkäjänteisesti, mikä näkyy lisääntyneenä tehokkuutena.

”Pitkäaikainen Oscar-asiantuntijamme Markku tietää valmistustoimintamme haasteet läpikotaisin ja hänen kanssaan on helppo puhua samaa kieltä”, BBA:ksi valmistunut ja sähköinsinööriksi kouluttautuva projektipäällikkö Anu Rantala toteaa.

Aidosti sisällä bisneksessä – etänä ja henkilökohtaisesti

Satmaticissa arvostetaan sitä, että Oscar ketteränä ohjelmistotalona haluaa aidosti oppia tuntemaan asiakkaansa bisneksen. Kun on liiketoimintaymmärrystä, pystyy huomioimaan toimialojen erityispiirteet sekä asiakkaan erityistarpeet. Satmaticissa koetaan tärkeäksi, että kumppani ymmärtää myös ERP:n ulkopuolisia tekijöitä, joilla on vaikutusta toiminnanohjaukseen.

Satmaticin ja Oscarin yhteyshenkilöt tapaavat toisiaan kuukausittain. Puhelimessa ja sähköpostilla he asioivat päivittäin. Oscarissa on arkipäivää ratkaista ongelmia välittömästi asiakkaan koneen etähallinnan avulla. Reagointinopeudesta Oscar ansaitseekin Satmaticin mielestä isot aplodit.

”Ei kuitenkaan kannata liikaa ylpistyä, sillä aina pitää olla kehittämisen varaa, ja kriittinen keskustelu vie parempiin lopputuloksiin”, Rantala muistuttaa pilke silmäkulmassaan.

Kehitä toiminnanohjausjärjestelmääsi jatkuvasti

Satmaticissa arvostetaan Oscarin rohkeutta tuoda uusimpia ratkaisuja esille, vaikkei niistä juuri sillä hetkellä voitaisikaan tehdä päätöksiä.

”Meillä on aina ymmärretty, että liiketoiminta ja toimintaympäristö muuttuvat nopeasti, joten myös ERP:iä pitää voida kehittää vaivattomasti.”