Tulevaisuuden kyky, guru, kurko, päällikkö tai muuten vaan johtaja

Oletko oman alasi asiantuntija tai haluatko kehittyä sellaiseksi mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä hilpeiden työkavereiden seurassa?

Oscar etsii jatkuvasti uusia menestyksen tekijöitä porukkaansa. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta, liiketoimintaratkaisujen myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta, projektityöskentelystä, taloudenhallinnasta, ICT-tuesta, kirjanpidosta tai yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä, hae meille töihin!

 

Sovelluskonsultti

Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa yritysasiakaskentässä. Lisäksi rooliisi kuuluu asiakkaiden palvelu ja ohjaaminen erikokoisissa projekteissa, asiakkaiden kouluttaminen järjestelmiin sekä yhteistyön kehittäminen.

Tampere

Sisällöntuottaja

Oletko sinä intohimoinen sisällöntuottaja ja olet kuin kala vedessä niin asiapitoisen tietoiskun kuin rennomman tekstin tuottamisessakin? Jos tämä kuulostaa sinulta, tule osaksi tiimiämme Suomen nopeiten kasvavassa liiketoiminta-alustan toimittajassa. Tehtävä on puolen vuoden mittainen vuorotteluvapaan sijaisuus.

Tampere

Käyttöliittymäsuunnittelija / UI Designer

Tarjolla on mielenkiintoinen työ osana verkkokauppaliiketoiminnan tiimiämme. Pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, ja saat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa verkkokauppatuotteidemme käyttöliittymiä asiakaslähtöisesti yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakasprojektin ja oman mielenkiintosi mukaan työ saattaa sisältää myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tampere

Softakehittäjiä

Hallitsetko ohjelmoinnin salat ja tunnet eri ohjelmistomallit kuin omat taskusi? Etsimme ohjelmistokehittäjiä useille eri kielille ja tekniikoille. Taidat loistavasti Javan, C#:n, tai jonkin muun modernin ohjelmointikielen ja tunnet tai olet toiminut osana erilaisia ohjelmistoprojektiympäristöjä. Meillä on töitä tarjolla erilaisissa ohjelmistokehitystehtävissä sekä työuransa alussa olevalle, harrastuspohjalta koodanneelle, tai jo kannuksensa ansainneelle kovanluokan tekijälle. Osaamistaustastasi riippuu, mihin liiketoimintayksikköön ja tiimiin sijoitut.

Tampere

Tunnetko itsesi oscarilaiseksi

Etkö löytänyt etsimääsi, mutta tunnet olevasi Oscarin arvoinen menestyksen tekijä?

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sopivia tehtäviä löytyy!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

rekrytointi@oscar.fi

Kiinnostuitko?

Katso minkälaista on työskennellä Suomen nopeimmin kasvavan ERP-toimittajan tiimissä.

Oscarin arvoisia uratarinoita

Asta

Projektipäällikkö
Tutustu

Lassi

BI-tiimi, ohjelmistorobotiikka
Tutustu

Päivi

Oscar Talousosasto®, Liiketoimintajohtaja
Tutustu

Terhi

Liiketoimintayksikön vetäjä
Tutustu

Ari

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija
Tutustu

Minna

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Tutustu

Antti

Tekninen asiantuntija
Tutustu

Pauli

Tuotepäällikkö, Taloushallinto
Tutustu

Pekka

ERP-guru
Tutustu

Mikko

Talouspäällikkö
Tutustu

Hanni

Projektipäälikkö
Tutustu

Kati

Järjestelmäasiantuntija Oscar Pro
Tutustu

Hyvässä seurassa kannattaa olla

TYÖSUHDE-ETUJAMME

 

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon