Tulevaisuuden kyky, guru, kurko, päällikkö tai muuten vaan johtaja

Katso avoimet työpaikat

Hyvässä seurassa kannattaa olla

Oletko oman alasi asiantuntija tai haluatko kehittyä sellaiseksi mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä hilpeiden työkavereiden seurassa?

 

Oscar etsii jatkuvasti uusia menestyksen tekijöitä porukkaansa. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta, liiketoimintaratkaisujen myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta, projektityöskentelystä, taloudenhallinnasta, ICT-tuesta, kirjanpidosta tai yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä, hae meille töihin!

 

 

TYÖSUHDE-ETUJAMME

 

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja IT-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme. Haemme tietotekniikan ammattilaista nimikkeellä vanhempi ohjelmistosuunnittelija.

Tampere

Ohjelmoija/lopputyöntekijä

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmisto-alan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tampere

Harjoittelija talousosastolle

Etsimme harjoittelijaa kirjanpito- ja reskontratehtäviin. Tehtäviisi kuuluu osto- ja myyntireskontratehtäviä, tiliotekäsittelyä ja muita mielenkiintoisia taloushallinnon tehtäviä isohkoille asiakasyrityksillemme. Myös palkanlaskenta on yksi mahdollisuus.

Tampere

HR-asiantuntija

Oletko jo osaamista kerännyt HR:n asiantuntija? Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaa ja henkilöstöhallintoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi HR-päällikkönä.

Tampere

Ohjelmoija/lopputyöntekijä, Java

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmistoalan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP-järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tampere

Taloushallinnon sovelluskonsultti

Taloushallinnon sovelluskonsultin vastuulla on taloushallinnon ja palkanlaskennan sovellusten käyttöönotto ja niiden kouluttaminen. Siksi edellytämme taloushallinnon ja palkanlaskennan toimintojen monipuolista osaamista sekä kokemusta projektinhallinnasta.

Tampere

Tunnetko itsesi oscarilaiseksi

Etkö löytänyt etsimääsi, mutta tunnet olevasi Oscarin arvoinen menestyksen tekijä?

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sopivia tehtäviä löytyy!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

rekrytointi@oscar.fi

Kiinnostuitko?

Katso minkälaista on työskennellä Suomen nopeimmin kasvavan ERP-toimittajan tiimissä.

Oscarin arvoisia uratarinoita

Asta

Projektipäällikkö
Tutustu

Minna

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Tutustu

Antti

Tekninen asiantuntija
Tutustu

Pauli

Tuotepäällikkö, Taloushallinto
Tutustu

Pekka

ERP-guru
Tutustu

Mikko

Laskentakonsultti
Tutustu

Hanni

Projektipäälikkö
Tutustu

Kati

Järjestelmäasiantuntija Oscar Pro
Tutustu

#töissäoscarilla