Tulevaisuuden kyky, guru, kurko, päällikkö tai muuten vaan johtaja

Hyvässä seurassa kannattaa olla

Oletko oman alasi asiantuntija tai haluatko kehittyä sellaiseksi mukavassa ja kannustavassa työilmapiirissä hilpeiden työkavereiden seurassa?

 

Oscar etsii jatkuvasti uusia menestyksen tekijöitä porukkaansa. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta, liiketoimintaratkaisujen myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta, projektityöskentelystä, taloudenhallinnasta, ICT-tuesta, kirjanpidosta tai yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä, hae meille töihin!

 

 

TYÖSUHDE-ETUJAMME

 

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Laskentakonsultti

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme taloushallinnosta sekä liiketoiminnan kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja kehittyvien tietojärjestelmien parissa? Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Tampere

HR-asiantuntija

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme palkkahallinnosta sekä palkanlaskennan prosessien kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja muiden palkka-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme. Oscar Talousosaston® asiakaskunnan kasvaessa voimakkaasti haemme 30 hengen joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Tampere

Database administrator

Hallitsetko tietokannat kuin viherpeukalo puutarhanhoidon tai kuin Batman Gothamin kadut? Oletko ollut tekemisissä tietokantojen kuten Oraclen, MySQL:n tai MariaDB:n kanssa? Omaatko hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot? Tarjolla olisi paikka kehittyvän tietokannan dokumentoinnissa ja hallinnassa Database Administratorina.

Tampere

Softakehittäjä

Hallitsetko ohjelmoinnin salat ja tunnet eri ohjelmistomallit kuin omat taskusi? Taidat loistavasti Javan, C#:n tai jonkin muun modernin ohjelmointikielen. Tunnet ja olet toiminut osana erilaisia ohjelmistoprojektiympäristöjä. Meillä olisi nyt tarjolla töitä kovalle tekijälle erilaisiin ohjelmistokehitystehtäviin Tampereella.

Tampere

Softakehittäjä (junior) koko- tai osa-aikainen

Osaatko koodata? Hienoa, tule meille töihin! Oletko kiinnostunut uusista tekniikoista ja ratkaisuista? Haussa olisi hyvät dokumentointitaidot omaava tyyppi kehittämään ja tutkimaan tekniikoita ja ratkaisuja Oscarin tarpeisiin. On hienoa, jos tunnet tekniikoita, mutta sinun ei tarvitse olla asiantuntija. Tärkeintä on mielenkiinto uusia teknologioita kohtaan.

Tampere

Tietokantasuunnittelija (MariaDB/Oracle) koko- tai osa-aikainen

Oletko uraasi aloittamassa oleva ohjelmoija, joka on kiinnostunut tietokannoista ja niihin liittyvistä ratkaisuista? Tarjolla olisi paikka kiinnostavan migraatioprojektin parissa, josta löytyy haastavaa työtä osaavassa porukassa.

Tampere

UX/UI Designer koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen

Toivomme sinun olevan kiinnostunut käyttäjäkokemuksista ja innostunut tekemään tuotteista ja palveluista käytettävämpiä. Käyttäjien tarpeiden pohtiminen on sinulle luontaista ja osaat siirtää ajatukset konkreettisiksi rautalankamalleiksi. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja olet loistava tiimipelaaja.

Tampere

DevOps, kokoaikainen ja osa-aikainen

Hoituuko Dockerointi, Jenkins ja muukin julkaisun automatisointiin liittyvä? Meillä on haussa osaava tekijä erilaisten webbiratkaisujen ja järjestelmien julkaisun helpottamiseen ja ylläpitämiseen. Tiedossa on takuulla kiinnostavia projekteja ja kehityshakuinen toimintaympäristö, jossa uusia tekniikoita löytämiseen ja olemassa olevien ratkaisujen kehittämiseen kannustetaan aktiivisesti.

Tampere

Delphi-osaaja

Taipuuko sinulta Delphi-koodaus? Tiedätkö myös tietokannoista ja niiden käytöstä Delphin kanssa? Jos näiden lisäksi sattuisit vielä olemaan kiinnostunut uudemmista tekniikoista, voisi meillä olla sinulle hommia tarjolla.

Tampere

Markkinoinnin ammattilainen

Oletko puhelinta pelkäämätön diginatiivi, jolle sisältömarkkinointi ja liidien generointi on intohimon asia? Jos vastasit kyllä, me haluamme sinut meille!

Tampere

Taloushallinnon järjestelmäkehittäjä

Onko sinulla aiempaa kokemusta taloushallinnon tai toiminnanohjauksen järjestelmäkehityksestä. Omaatko uusia näkemyksiä siitä, miten taloushallinnon rutiinit tulisi siirtää tulevaisuudessa käyttäjiltä järjestelmien huoleksi? Tunnet menneisyyden tietojärjestelmät ja palat halusta tehdä ne samat tutut lainalaisuudet, mutta käyttäjäystävällisemmin ja nykyaikaisesti?

Tampere

Logistiikan ja/tai tuotannonohjauksen järjestelmäkehittäjä

Onko sinulla aiempaa kokemusta logistiikan, varastonhallinnan tai tuotannonohjauksen järjestelmäkehityksestä. Onko sinulla ymmärrystä siitä, miten ERP-järjestelmä rakentuu ja miten se suhteutuu keskittyneisiin varastonhallinnan tai tuotannonohjauksen kokonaisuuksiin? Oletko sinä se visionääri, jonka päässä yhdistyy ymmärrys konepajan lattiatason reaaliteeteistä ja bittiavaruuden ihmeistä? Haemme ohjelmistosuunnittelijaa viemään liiketoiminta-alustaamme seuraavalle tasolle.

Tampere

Myyntipäälliköitä useilla eri profiileilla

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja, jolta löytyy kokemusta taloudenhallinnasta, tukku- ja vähittäiskaupasta tai esimerkiksi verkkoliiketoiminnasta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan moninaisiin tarpeisiin, tarjota ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako asiakkaan kilpailukykyä lisäävät palvelut, ja saavatko kattavat toiminnanohjausratkaisut sinut syttymään? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Tampere

Palkka-asiantuntija

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme palkkahallinnosta sekä palkanlaskennan prosessien kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja muiden palkka-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Tampere

Tunnetko itsesi oscarilaiseksi

Etkö löytänyt etsimääsi, mutta tunnet olevasi Oscarin arvoinen menestyksen tekijä?

Lähetä meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mikäli sopivia tehtäviä löytyy!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

rekrytointi@oscar.fi

Kiinnostuitko?

Katso minkälaista on työskennellä Suomen nopeimmin kasvavan ERP-toimittajan tiimissä.

Oscarin arvoisia uratarinoita

Asta

Projektipäällikkö
Tutustu

Päivi

Oscar Talousosasto®, Liiketoimintajohtaja
Tutustu

Terhi

Liiketoimintayksikön vetäjä
Tutustu

Ari

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija
Tutustu

Minna

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Tutustu

Antti

Tekninen asiantuntija
Tutustu

Pauli

Tuotepäällikkö, Taloushallinto
Tutustu

Pekka

ERP-guru
Tutustu

Mikko

Talouspäällikkö
Tutustu

Hanni

Projektipäälikkö
Tutustu

Kati

Järjestelmäasiantuntija Oscar Pro
Tutustu