Oscar Proseperilla myydään vaikka lahjoja lahjattomille

Pulju.net ja Mökkimies.com nauttivat ProsperCartverkkokauppaohjelmistosta ja Oscarin asiantuntemuksesta. Kahta monipuolista verkkokauppaa pyörittävä Roope Peltola kertoo ProsperCartin, joka nykyään tuntee uuden nimen Oscar Prosper, taipuvan kaikenkokoiseen liiketoimintaan.

Verkkokauppaa jo 15 vuotta

Roope Peltolalla on hallittavanaan kaksi hyvin erityyppistä verkkokauppaa: kulttimaineen saavuttanut Pulju.net sekä tuoreempi Mökkimies.com. Pulju.netin kieli poskessa tehty slogan “lahjoja lahjattomille” kertoo paljon vuodesta 2002 toimineen verkkokaupan leikkimielisestä luonteesta. Sen myymät lahjatuotteet sopivat valtavirrasta poikkeavaa liikelahjaa etsivälle tai tilanteisiin, joissa pitää hankkia lahja “hänelle, jolla on jo kaikkea”.

Mökkimies.com puolestaan on palvellut eräilijöitä ja mökkeilijöitä vuodesta 2012 lähtien. Valikoimassa on tuotteita kalastustarvikkeista ruokailuvälineisiin ja saunavarusteista vaatteisiin, niin aktiivisille luonnossa liikkujille kuin luonnonrauhaa ja mukavuuksia arvostaville nautiskelijoille. 

Suomalainen verkkokauppaohjelmisto taipuu moneen

Hankkijana toiminut Roope Peltola on luottanut ProsperCart-verkkokauppaan jo yli 10 vuoden ajan. Hän kehuu Oscar Prosperin olevan Suomen paras verkkokauppaohjelmisto, jossa on jo vakiona kattavat ominaisuudet. Peltola kiittelee loogisen, nopean ja helppokäyt töisen hallinnan helpottavan verkkokauppiaan arkea. Vahvuutena on myös ohjelmiston suomalaisuus,
sillä kaikki lisätarpeet on pystytty täyttämään helposti ja vaivattomasti.

– Olemme käyneet läpi tarjolla olevat verkkokaupparatkaisut aina alkuajan virityksistä keskinkertaisiin, vähän parempiin ja taas parempiin. Oscar Prosperin kanssa kaikki onnistuu, Peltola kertoo tyytyväisenä.

Oscar Software osti ProsperCartin liiketoiminnan vuonna 2016, mutta tutut yhteyshenkilöt ovat pysyneet ja saavat Peltolalta paljon kiitosta.

– Kommunikointi pelaa ja saan hoitaa asiat tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa tällä meidän omalla tyylillä. Oli kyse sitten verkkokaupan koodista tai palvelun kehityksestä, me luotamme Oscariin, täydentää Peltola.

Kustomoinneilla verkkokauppa viimeisen päälle

Molempiin kauppoihin on tuotettu paljon kustomoituja räätälöintejä, ja Peltola haluaa jatkaa samaa rataa myös tulevaisuudessa.

– On hyvä, että sekä räätälöinnit että erikoistoiminnot saadaan tilattua samalta yritykseltä, joka vastaa myös verkkokauppa-alustasta ja päivityksistä. Tyytyväisyys verkkokauppajärjestelmään
toi Peltolan Oscarin asiakkaaksi, ja homma on toiminut myös uuden omistajan ja ohjelmistoversioiden kanssa. Peltola seuraa verkkokauppojen kehitystä tiiviisti ja on valmis kehittämään Pulju.netiä ja Mökkimies.comia tarpeen mukaan.

– Tällä hetkellä meillä on verkkokaupat ja automaatiot kuitenkin aika lailla 100% tikissä, Peltola myhäilee.