Arvoisat asiakkaamme

Oscar Software Oy on ostanut 30.9.2016 solmitulla sopimuksella ProsperCart Oy:n koko liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan mukana Oscar Softwarelle siirtyvät ProsperCartin kaikki asiakkuudet, ProsperCart-verkkokauppaohjelmisto immateriaalioikeuksineen sekä kahdeksan verkkoliiketoiminnan osaajaa vanhoina työntekijöinä.

Nyt ProsperCartilla on riittävän isot hartiat kasvaa ja kehittyä. Oscar Softwareen yhdistyminen tuo paljon tärkeitä synergioita, joiden avulla ProsperCartin ohjelmistoa voidaan jatkossa mm. kehittää entistä paremmin ja nopeammalla aikataululla. Liiketoimintakauppa on merkittävä strateginen panostus verkkoliiketoimintaan. Oscar saa kaupan myötä lisää verkkoliiketoiminnan osaamista, sekä Suomen parhaan verkkokauppaohjelmiston ratkaisuvalikoimaansa. ProsperCartille liiketoimintakauppa on iso askel eteenpäin.

- Yhdistyminen Oscar Softwaren kanssa on iso edistysaskel ProsperCartin tuotteelle, palveluille ja sen asiakkaille. ProsperCartia pystytään tulevaisuudessa kehittämään aiempaa enemmän. Lisäksi asiakkaamme pystyvät hyödyntämään Oscarin laajaa liiketoimintaohjelmistojen ja -palveluiden tarjontaa. Kun saamme tehtyä saumattoman integraation ProsperCartin ja Oscar Sofwaren ERP:n välille, saadaan aikaan lyömätön paketti, sanoo ProsperCartin perustaja Vesa Nippala.

- Oscar Software on panostanut jo vuodesta 2005 lähtien verkkokauppoihin, jotka ovat integroitu tiiviisti asiakkaidemme toiminnanohjausjärjestelmiin. Verkkoliiketoiminta kasvaa jatkossa entistä voimakkaammin laajalla skaalalla. Nyt tehty voimiemme yhdistäminen antaa meille erittäin hyvät lähtökohdat vastata suomalaisella huippuosaamisella kansainväliseen kilpailuun. Otamme ilolla ja tyydytyksellä vastaan yhteisöömme ProsperCartin osaajat ja asiakkaat, toteaa toimitusjohtaja Simo Salminen.  

Asiakkaiden tutut yhteyshenkilöt jatkavat Oscarin palveluksessa. Vesa Nippala toimii jatkossa tuotepäällikön tehtävissä ja Mika Kiviluoto projektipäällikkönä. Teknisen tuen yhteystiedot pysyvät myös toistaiseksi samana. Verkkokauppojen hosting-palvelu on vaihtumassa lähiaikoina uuteen palvelinympäristöön palvelun luotettavuuden takaamiseksi. Vaihtoprosessia suunnitellaan parhaillaan, jotta se menisi mahdollisimman jouhevasti. Tästä tiedotetaan vielä erikseen.

-Tulemme kontaktoimaan kaikki ProsperCart-asiakkaat jatkossa, jotta saamme paremman käsityksen, että millaisia odotuksia asiakkailla on tarjottavien palveluiden ja ohjelmistoratkaisuiden suhteen, kertoo Simo Salminen. 


Lisätietoja:

Vesa Nippala
vesa.nippala@prospercart.fi

Puh. 045 6723 499
Simo Salminen
simo.salminen@oscar.fi
Puh. 050 3081 050

 

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. 

Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa sekä Helsingissä. Yksityisesti omistetun ja yrittäjien vetämän yhtiömme palveluksemme on yhteensä yli 85 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 750 yritystä.