AVOIMET TYÖPAIKAT / Raisio

Luottohenkilöitä Raision projektitiimiin

Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä luonteeltasi rohkea ja oma-aloitteinen projektipäällikkö? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä asiakkaiden ja muiden IT-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule projektitiimiimme Raisioon!

 

Asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme useampaa luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme? Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/PROJEKTIKOORDINAATTORIA/ASIAKASPALVELU-PÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisten asiakasprojektien toteutukseen. Päätehtävänäsi on Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönottaminen monipuolisessa PK-yrityskentässä sekä nykyisten asiakkaiden toiminnan pitkäjänteinen palvelu ja yhteistyön kehittäminen.

Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo kokemusta omaava ammattilainen. Koulutustaustalla ei ole väliä, vaan kokonaisuus ratkaisee. Tehtävänkuvasi tarkentuu osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Arvostamme kaupan alan, etenkin maahantuonnin ja tukkukaupan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa Suomen nopeimmin kasvavassa toiminnanohjauksen palvelutalossa
  • mahtavat työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja upeat työkaverit
  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
  • toimivat teknologiat ja kehittyvät tuotteet

Haluamme että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

 

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
13.06.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt:
06.07.2018

Jaa työpaikka: