Projektinhallinta

Kokonaisvaltaista projektinhallintaa

Nykyaikainen projektinhallintaohjelma mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon kulun liikkeenjohdolle tai projektinvetäjälle. Ajan tasalla olevien tietojen ja helpon käyttöliittymän avulla projektinhallinta voidaankin hoitaa keskitetysti ja tehokkaasti yhden ohjelmiston avulla. Tämä helpottaa vastuuhenkilön toimintaa, kun hänellä on käytössään ajantasaista tietoa ja hän voi seurata projektin etenemistä ja suunnitelmissa pysymistä. Näin myös projektin kokonaisriski saadaan pienenemään, kun eri osiot ovat hallinnassa.

Oscar Projektinhallinta on Oscarin toiminnanohjausjärjestelmään integroitu toiminnallisuus, jonka tarkoitus on helpottaa muun muassa projektien suunnittelua, budjetointia ja työtehtävien allokointia ja siten säästää arvokasta aikaa. Oscar projektinhallinta näyttää aina projektin ja sen työvaiheiden edistymisen suhteessa aikaan selkeästi ja visuaalisesti. Tulokset on myös liitettävissä raporttiin helppolukuisuutensa vuoksi. Johdolla ei mene paljon aikaa erilaisten raporttien tekemiseen, vaan nämä ovat helposti saatavilla tarvittaessa.

Projektinhallintaohjelmisto

Projektinhallintaan on olemassa erillisiä ohjelmistoja. mutta jos siitä haluaa täyden tehon irti, niin tällöin toiminnanohjausjärjestelmään integroitu ratkaisu on paras. Tällöin esimerkiksi varastotapahtumat kirjautuvat automaattisesti ja muun muassa työtapahtumat ovat siirrettävissä heti laskutukseen. Tämä helpottaa projektipäällikön tehtävää, kun on mahdollista olla kokoajan täysin ajantasalla hommien etenemisestä. Meidän kauttamme pystyt rakentamaan toimivan ohjelmien yhdistelmän ja lisätä ne osiot, joita haluat seurata. Ja mikä parasta, tämä tapahtuu kaikki saman ohjelman kautta.

Oscar Softwaren tuottamat ratkaisut skaalautuvat yrityksesi ja projektisi tarpeiden mukaan. Projektinhallinta voidaan kohdentaa tuotannon kuormituspisteiden lisäksi myös muihin yrityksen toimintoihin. Oscar ERP-järjestelmää voidaan käyttää apuna kun halutaan varmistaa projektien aikataulujen pitävyys ja kustannusten seuranta. Projektinhallintahjelmisto voi tarvittaessa lähettää hälytyksiä, mikäli esimerkiksi aikatauluissa ja kustannuksissa esiintyy poikkeamia. Näin pystyt reagoimaan yllättäviin tilanteisiin nopeasti ja korjata ongelmat, ennen kuin ne aiheuttavat turhia kuluja. Sinun ei myöskään tarvitse olla jatkuvasti hälytystilassa, kun projektinhallintaohjelmisto huolehtii näistä puolestasi. Voit keskittyä rauhassa siihen, mikä on todella tärkeää liiketoimintasi kannalta.

Ota yhteyttä Oscar Softwareen niin kerromme miten yrityksenne projektinhallinta voi tehostua ohjelmistojemme avulla.