AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Asiakaspalvelun ammattilainen

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.


Haemme asiakaspalveluumme

Projektikoordinaattoria

vaihteleviin toimitusprojektien ja sovellusneuvonnan tehtäviin. Hakemamme henkilö taipuu useampaan rooliin, aina monipuolisista asiakasneuvonnan selvityksistä ja projektien hallinnoinnin tehtävistä uusien tuoteominaisuuksien testaukseen. Asiakasyhteydenpito tapahtuu kasvokkain projektien osalta, puhelimitse tai sähköpostin kanssa.


Toivomme, että sinulla on soveltuva amk- tai korkeakoulututkinto pääaineena esimerkiksi tuotantotalous, laskentatoimi tai tietojohtaminen ja mielellään työkokemusta vaikkapa taloushallinnon tehtäviin liittyen sekä tuntumaa ERP-järjestelmistä. Tehtävässä menestyäksesi omaat itsenäisen, analyyttisen ja asiakaspalvelullisen työskentelyotteen.


Emme niinkään painota valinnassa tietoteknistä osaamista vaan kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja siten yritysten prosessien kehittämisen tarpeita. Kokemus asiakaspalvelu- ja järjestelmänhallinnan tai taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kaupan tai tuotannollista liiketoimintaa harjoittavasta yrityksen palveluksessa, auttaa selviytymään työstä paremmin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi.

Hakuaika päättyy 12.10.2017.

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
29.09.2017

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
12.10.2017

Jaa työpaikka: