Ruutupaperikirjanpidosta moderniin taloushallintoon

Mikkeliläinen Pipe-Modul Oy lähti tukemaan kasvuaan uudistamalla taloushallintonsa. Oscarin ratkaisut ovat tehostaneet liiketoimintaa huomattavasti ja yhteistyö laajenee asteittain.

Pipe-Modul Oy on vuonna 1999 perustettu Mikkelissä toimiva putkistoelementtien suunnitteluun ja teolliseen tuotantoon erikoistunut yritys. Pipe-Modul on markkinajohtaja saneerauksissa käytettävien putkistoelementtien valmistajana, ja viime vuosien kasvu onkin näkynyt kone- ja laiteinvestoinneissa sekä muuttona suurempiin toimitiloihin.

 

Yhteistyö Oscarin kanssa alkoi vuonna 2012. Pipe-Modulin tuotannon kehittämisestä vastaava myyntipäällikkö Henri Ryynänen kertoo, että he valitsivat Oscarin, koska Oscarin palvelut vastasivat yksinkertaisesti parhaiten heidän tarpeitaan. Oscarin avulla lähdimme muuttamaan toimintamalliamme ”ruutupaperikirjanpidosta” järjestelmään, jossa kaikki tieto on samassa paikassa ja helposti saatavilla, jatkaa pääkäyttäjänä toimiva Ryynänen. Yhteistyön myötä taloushallintomme onkin mennyt valovuodella eteenpäin, kuvailee Ryynänen.

 

 

Oscarin palveluiden avulla Pipe Modulin liiketoiminta on tehostunut huomattavasti, ja siitä on tullut paljon järjestelmällisempää, kun kirjanpito ja tuotannonohjaus on saatu saman järjestelmän alle. Pipe Modulilla on tällä hetkellä käytössään laaja peitto Oscarin palveluita, ja yhtiö on paraikaa laajentamassa palveluita ottamalla käyttöön tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan.

 

Ryynänen kuvailee yhteistyötä Oscarin kanssa tehokkaaksi ja varmaksi. Kaikki yhteistyö on sujunut erinomaisesti, ja mikäli jotain kehitettävää tai korjattavaa on ilmennyt, niin oscarilaiset ovat olleet todella nopeita reagoimaan.

 

Lisää Pipe-Modul Oy:stä voit lukea Oscarin uudesta 10.3. ilmestyvästä OscarIT -lehdestä!