Oscar Pilvipalvelu

Pilvipalvelu auttaa säästämään laite- ja ohjelmistoinvestoinneissa, päivityksissä ja ylläpidossa. Se on turvallinen ratkaisu, jonka avulla pääset käsiksi haluamaasi aineistoon missä ja milloin vain. Ota pilvipalveluun mukaan sen hallinnan asiantuntijapalvelut.

Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset. Oscarilta löytyy monipuolisia pilvipalveluratkaisuja monenlaisiin asiakastarpeisiin. Pilvipalvelumme sijaitsevat aina Suomessa.

Kokonaisvaltainen pilvipalvelu

Kokonaisvaltaisin pilvipalvelu (SaaS - Software as a Service) tarkoittaa sitä, että ohjelmisto sekä ohjelmiston tarvitsemat palvelinympäristöt on vuokrattu käyttötarpeen mukaiseen kuukausihintaan, joka joustaa tarvittaessa ylös- ja alaspäin. Oscar Softwaren pilvipalvelut tarjoaa yrityksellesi kustannustehokkaan ja ehdottoman tietoturvallisen tavan hyödyntää moderneinta teknologiaa paikasta riippumatta Internetin välityksellä.

Pilvipalvelun käytön hyödyt:

 • Ei kertainvestointeja
 • Ei tarvita ylimääräisiä ohjelmistoasennuksia
 • Pelkkä nettiyhteys riittää paikkariippumattomaan käyttöön
 • Kuukausihinta joustaa käyttötarpeiden muuttuessa
 • Helppo ja vaivaton
 • Omasta palvelimesta ei tarvitse huolehtia

Oscar Pilvipalvelu on erittäin joustava ja kustannustehokas tapa yritysohjelmistojen hankintaan. Tarvitset käyttöösi vain internet-yhteyden, ja palvelu on käytettävissäsi. Lisäksi mikäli tarvitset apua, tulemme mielellämme kouluttamaan käyttäjät ja näyttämään, miten otat suurimman hyödyn irti palveluistamme.

Pyydä lisätietoa

Lisenssit pilvipalveluun

Tarvittaessa voit hankkia ohjelmistot myös perinteisellä lisenssiperiaatteella pilvipalveluumme. Vaihtoehtoisesti voit toki myös vuokrata ohjelmistot (ASP - application service providing) kuukausihinnalla omalle tai kolmannen osapuolen palvelimelle. Useat asiakkaat ovat myös siirtäneet aiemmin hankkimansa lisenssit pilvipalveluun, kun oma palvelin on tullut elinkaarensa loppuun. Oma lisenssi on järkevä ratkaisu muun muassa silloin, kun käyttötarve on melko hyvin tiedossa ja ratkaisua käytetään useita vuosia.

Lisenssin hyödyt:

 • Oma lisenssi tulee pidemmän päälle edulliseksi, kun tarve on suhteellisen stabiili
 • Pilvipalvelun helppouden hyödyt saavutettavissa omalla lisenssillä
 • Aiemmin hankittu lisenssi on helppo siirtää pilvipalveluun
 • Järjestelmästä ei aiheudu jatkuvia kuukausimaksuja, jos ne koetaan epämiellyttäviksi
 • Ohjelmiston asennuspaikkaa on helppo muuttaa omalle tai kolmannen osapuolen palvelimelle.

Oma lisenssi on pitkäaikaisessa ERP-järjestelmän käytössä edullinen vaihtoehto, johon Oscarin pilvipalvelu tuo paikkariippumattoman käytön helppouden.

Pyydä lisätietoa

Hybridimallit pilvipalvelussa

Hybridimallisessa pilvipalvelussa voi esimerkiksi ERP-järjestelmän ydin olla asennettu omalle palvelimelle ja siihen liittyvät lisämoduulit pilvipalvelimelle. Lisämoduulitkin voivat olla hankittu kuukausihinnan sijaan lisenssinä, mutta asennus on pilvipalvelimella. Järjestely voi olla myös toisin päin, jolloin ERP-järjestelmän ydin on hankittu pilvipalveluna, mutta siihen liittyviä lisäsovelluksia omalle palvelimelle. Mahdollisuuksia on monia ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Hydridimallin hyödyt:

 • Lähtökohtaisesti minkäänlainen tietojärjestelmän asennusmalli ei ole mahdoton
 • Asiakkaan erityisetkin palvelutarpeet voidaan ottaa joustavasti huomioon
 • IT-ratkaisu saadaan taipumaan asiakkaan tarpeet ja tarkoituksenmukaisuus huomioiden
 • Omalle palvelimelle hankittuun järjestelmään voi joustavasti lisätä lisämoduuleita tai käyttäjiä kuukausihintaan tarpeiden muuttuessa
 • Oman lisenssin ja palvelimen sekä joustavan pilvipalvelun edut yhdistettävissä

Oscarin erilaiset pilvipalvelut skaalautuvat vaivattomasti pienyrityskäytöstä kattamaan kansainvälisen konsernin eri toimipisteiden vaihtelevat tarpeet erilaisilla palveluvaihtoehdoilla.  Kaikki toiminnanohjausratkaisumme ovat saatavilla pilvipalveluina.

Hanki pilvipalvelu kätevästi Oscar Softwarelta!

Pyydä lisätietoa