Pilvipalvelut

Pilvipalvelu auttaa säästämään laite- ja ohjelmistoinvestoinneissa, päivityksissä ja ylläpidossa. Ota pilvipalveluun mukaan sen hallinnan asiantuntijapalvelut. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.

Tarjoamamme palvelu antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata tarvitsemansa ohjelmistot ja palvelinkapasiteetin kuukausihinnalla normaalin ostamisen sijaan. Oscar Softwaren pilvipalvelu (SaaS/ASP) tarjoaa yrityksellesi kustannustehokkaan ja ehdottoman tietoturvallisen tavan hyödyntää moderneinta teknologiaa paikasta riippumatta.

Pilvipalvelu on erittäin joustava ja kustannustehokas tapa yritysohjelmistojen hankintaan. Tarvitset käyttöösi vain internet-yhteyden, ja Oscar Softwaren pilvipalvelu on käytettävissäsi.

Tarvittaessa voit hankkia ohjelmistot myös perinteisellä lisenssiperiaatteella pilvipalveluumme. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata ohjelmistot kuukausihinnalla omalle palvelimelle. Myös eri hankintavaihtoehtojen yhdistelmä on mahdollinen. 

Palvelu skaalautuu vaivattomasti pienyrityskäytöstä kattamaan kansainvälisen konsernin eri toimipisteiden vaihtelevat tarpeet. Kaikki toiminnanohjausratkaisumme ovat saatavilla pilvipalveluna.

Hanki pilvipalvelu kätevästi Oscar Softwarelta!

Pyydä lisätietoa