Palkanlaskenta- ja HR-palvelut

Palkanlaskentapalvelut

 
Kumppaninasi Oscar Talousosasto® tarjoaa sinulle palkanlaskentapalvelut työsuhteen koko elinkaarelle. Oscarin toiminnanohjausympäristössä työajanseuranta ja matkalaskut siirtyvät automaattisesti palkkahallintoon ilman turhaa manuaalista työtä, ja sinä voit hallita itse esim. HR-toimintoja samassa järjestelmässä, jolla me laskemme palkat.
 

Henkilöstöpalvelut

 
HR-palvelusi hoituvat juuri silloin kun tarvitset, ja asiantuntijamme neuvovat yritystäsi työsuhteen hallintaan liittyvissä asioissa. Tunnemme useiden eri alojen työehtosopimukset ja autamme esimerkiksi työsopimuksissa ja muissa työsuhteen dokumentteja koskevissa kysymyksissä. Opastamme sinua työsuhde-etuuksien verotuksessa, työterveyshuollon hallinnoinnissa sekä rekrytointiprosessin suunnittelussa.
 
Kysy meiltä rohkeasti apua myös perehdytyssuunnitelman toteuttamisessa tai pyydä laatimaan henkilöstökyselyitä.

Palkka- ja henkilöstöhallinto


Asiantuntijatiimimme tekee laadukkaita palkka- ja HR -palveluita yrityksellesi

 

  • Oscar Talousosasto® tarjoaa luottavia ja tehokkaita palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluita koko työsuhteen ajan.
  • Oscar-toiminnanohjausympäristössä työajanseuranta ja matkalaskut voidaan siirtää automaattisesti palkkahallintoon ilman turhaa manuaalista työtä.
  • Asiakas voi käyttää itse esim. HR-toimintoja samassa järjestelmässä, jolla me laskemme palkat.
  • Palkkahallinnon asiantuntijatiimimme hallitsee lukuisat työehtosopimuksien määräykset ja paikallisia sopimuksia.
  • Me hoidamme luotettavasti ja kustannustehokkaasti HR-palvelusi juuri silloin kun tarvitset ja asiantuntijamme neuvovat yritystäsi työsuhteen hallintaan liittyvissä asioissa.
Pyydä lisätietoa