AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Palkka-asiantuntija

Suomen nopeimmin kasvavaksi liiketoiminta-alustan toimittajaksi listattu Oscar Software Oy kasvaa vahvasti ja kasvua vahvistamaan tarvitsemme useita osaajia jatkuvasti. 

Oletko sinä meidän uusi kollegamme? Oscar Talousosasto® kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt reilun 30 henkilön tiimiimme 

PALKKA-ASIANTUNTIJAA

 

Tehtävänkuva: 
 
Oletko kiinnostunut yritysasiakkaidemme palkkahallinnosta, sekä palkanlaskennan prosessien kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja muiden palkka-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle talousosastollemme pitämään huolta asiakkaistamme. Tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaa ja palkkahallintoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi HR:n vastuuhenkilönä. 
 
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
 
  • Sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta
  • Kehität mielelläsi ammattitaitoasi eteenpäin 
  • Työtä tehdään tiimissä ja yhdessä asiakkaidemme kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot ovat edellytys työssä menestymiselle 
 
 
Tarjoamme sinulle:
 
  • Monipuolisen työtehtävän asiakasyritystemme palkanlaskennan ja palkkahallinnon parissa 
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Rennon, kannustavan ja osaavan tiimin työsi tueksi 
  • Suomen nopeimmin kasvavan toiminnanohjauksen palvelutalon työnantajaksesi
  • Toimivat teknologiat ja omat tuotteet, joita kehitämme jatkuvasti 
  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 
Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme ripeästi. Mikäli yllä oleva kuvaus sykähdytti, lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 5.3.2019.
 
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 850 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 130 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
17.02.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
05.03.2019

Jaa työpaikka: