AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Palkka-asiantuntija Oscar Talousosasto® -palveluun

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme palkkahallinnosta sekä palkanlaskennan prosessien kehittämisestä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä asiakkaiden ja muiden palkka-ammattilaisten kanssa?  Jos vastasit kyllä, tule Taloushallintoliiton auktorisoimalle Oscar Talousosastolle® Tampereelle pitämään huolta asiakkaistamme.

Oscar Talousosaston® asiakaskunnan kasvaessa voimakkaasti haemme 30 hengen joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?
 

PALKKA-ASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden palkanlaskentaa ja palkkahallintoa. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi HR:n vastuuhenkilönä.
 
Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:
- sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta
- Mepcon osaaminen on eduksi
- haluat kehittää ammattitaitoasi ja olet aktiviinen toimintojen kehittäjä
- omaat hyvät työyhteisö- ja asiakaspalvelutaidot
 
Tarjoamme sinulle:
- nykyaikaisen kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa
- mukavat työsuhde-edut
- viihtyisän työympäristön ja hauskat työkaverit
- joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
- tiimin tuen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen
 
Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti.

Tavoitteenamme on saada uusi kollega riveihimme mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän meille CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi
 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.
 
Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 130 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme osoitteesta www.oscar.fi.
 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
02.12.2018

Lisätietoja tehtävästä:
Veikko Perttuli
040 745 1415

Lähetä hakemus osoitteeseen:
veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
31.12.2018

Jaa työpaikka: