AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Ostoreskontranhoitaja Oscar Talousosasto® -palveluun

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 110 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.

Oscar Talousosasto® tarjoaa Oscar-toiminnanohjausasiakkaille yksilöllisiä ja kattavia taloudenhallintapalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Taloushallintoliiton auktorisoimaan Oscar Talousosasto® -palveluun kaikki talouden ja palkka- sekä henkilöstöhallinnon toiminnot, tällöin asiakkaamme voi keskittyä siihen olennaiseen eli omaan liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on tuoda lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan ja antaa asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen asiakkaidemme käyttöön.
Oscar Talousosasto®-asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme joukkoomme uutta luottohenkilöä. Oletko sinä meidän uusi kollegamme?

Ostoreskontranhoitaja

Tässä tehtävässä hoidat nimettyjen asiakkaiden maksuliikennettä ja laskujenkäsittelyä. Kannustamme sinua kehittymään ammattilaisena ja ottamaan lisävastuuta asiakkaidesi vastuuhenkilönä.

Toivomme, että omaat alan kokemusta jo jonkin verran ja oman työn kehittäminen on sinulle tuttua kauraa. Arvostamme myös ymmärrystä kirjanpidosta ja raportoinnista sekä proaktiivista otetta tekemiseen.

Tehtävä edellyttää asiantuntijuuden lisäksi hyviä työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä ripauksen huumorintajua. Toivomme myös, että osaat viedä asioita eteenpäin rakentavasti ja jämäkästi etkä odota että muut hoitavat asiat puolestasi. Koska työtä tehdään ohjelmilla, helpottaa kovasti jos olet sinut tekniikan kanssa.
Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden seurassa. Painotamme aikaansaannoksia ja tuloksia, ja niihin päästään hymy suupielessä. Meilläkin on taloushallintoon liittyen aikatauluja ja ohjeistuksia ja hyväksymme ne alaan kuuluvaksi. Haluamme, että viihdyt ja olet meillä pitkään. Saat loistavan mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä aktiivisesti. Toimipisteesi on Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
23.05.2018

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika päättynyt:
20.06.2018

Jaa työpaikka: