Oscar Software Oy

Tavoitteena asiakkaidemme menestys

Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien kehitystyöstä ja niitä käyttävien yritysten palveluista vastaa Oscar Software Oy, eli tuttavallisemmin Oscar. Suomalainen Oscar on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Tampereella sekä sivutoimipaikat Raisiossa, Helsingissä, Kotkassa, Joensuussa ja Mikkelissä.

Ohjelmistojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavaa taloudenhallintapalvelua sekä muita liiketoiminnan tukipalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosastolle® kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot.

Oscarilla on laaja, omien alojensa erikoisasiantuntijoista koostuva kumppaniverkosto. Tämä mahdollistaa moderneimman teknologian hyödyntämisen tuotekehityksessä sekä kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen palvelemaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

Yhtiö on perustettu vuoden 2005 alussa, mutta taustalta löytyy 30 vuoden kokemus sekä osaaminen yritysten toiminnan- ja taloudenohjauksesta, että liiketoiminnan kehittämisestä. Kannattavasti kasvavan Oscar Software -konsernin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella (heinä-kesäkuu) noin 7,6 M€ ja palveluksessamme on yli 110 henkeä. Kuluvan vuoden liikevaihtoennuste on yli 10 M€. Ratkaisuitamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä yli 10 eri maassa.

Yhtiölle on myönnetty muun muassa Kauppalehden Huippuyritys-, Kasvuyritys- sekä Menestyjäyritys -tunnustus, Bisnoden Kulta AAA -luokitus sekä Suomen Asiakastiedon Platina -sertifikaatti, jotka kertovat luotettavasta yhteistyökumppanista. Olemme kasvaneet kannattavasti jo yli 10 vuotta keskimäärin reilut 25 % vuodessa. Olemme Suomen nopeimmin kasvava ERP-palvelutalo Deloitten mukaan.

 

Oscar on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka omistajat (Jukka Hakosalo, Simo Salminen, Pekka Mäki, Jarno Lahtinen, Markku Virtanen, Mari Tapiola, Juuso Mustonen & Sami Kosmala) osallistuvat aktiivisesti yrityksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Heidän osaamisensa ja sitoutumisensa näkyy siinä tavassa, jolla Oscar hoitaa asiakkuuksiaan.

Keskeistä Oscarin toiminnassa ovat seuraavat periaatteet: asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuus ja kannattavuus, avoimuus, ihmisten arvostus, kehittyminen, yrittäjämäinen tapa toimia sekä tuloksellisuus. Yhteistyö Oscarin kanssa rakentuu kumppanuusajattelulle, jonka olemme tiivistäneet kuuteen lupaukseemme.

 

 

 

Tutustu Oscar-ratkaisuihin!