Oscar Software Oy

Tavoitteena asiakkaidemme menestys

Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien kehitystyöstä ja niitä käyttävien yritysten palveluista vastaa Oscar Software Oy, eli tuttavallisemmin Oscar. Suomalainen Oscar on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Tampereella sekä sivutoimipaikat Espoossa, Raisiossa, Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä.

Ohjelmistojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavaa taloudenhallintapalvelua sekä muita liiketoiminnan tukipalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosastolle® kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot.

Oscarilla on laaja, omien alojensa erikoisasiantuntijoista koostuva kumppaniverkosto. Tämä mahdollistaa moderneimman teknologian hyödyntämisen tuotekehityksessä sekä kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen palvelemaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

Yhtiö on perustettu vuoden 2005 alussa, mutta taustalta löytyy 30 vuoden kokemus sekä osaaminen yritysten toiminnan- ja taloudenohjauksesta, että liiketoiminnan kehittämisestä. Kannattavasti kasvavan Oscar Software -konsernin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella (heinä/17 - lokakuu/18) noin 11,3 M€ ja palveluksessamme on yli 140 henkeä. Ratkaisuitamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä yli 10 eri maassa.

Yhtiölle on myönnetty muun muassa Kauppalehden Huippuyritys-, Kasvuyritys- sekä Menestyjäyritys -tunnustus, Bisnoden Kulta AAA -luokitus sekä Suomen Asiakastiedon Platina -sertifikaatti, jotka kertovat luotettavasta yhteistyökumppanista. Olemme kasvaneet kannattavasti jo yli 10 vuotta keskimäärin reilut 25 % vuodessa. Olemme Suomen nopeimmin kasvava ERP-palvelutalo Deloitten mukaan.

Oscar Software Oy:n omistajarakenne muuttui 8.5.2018 kirjoitetulla sopimuksella siten, että Panostaja Oyj omistaa yrityksestä 55 % ja omistajayrittäjät Jukka Hakosalo, Simo Salminen, Markku Virtanen, Jarno Lahtinen, Pekka Mäki, Mari Tapiola, Sami Kosmala ja Juuso Mustonen yhteensä 45 %. Omistajayrittäjät osallistuvat aktiivisesti yrityksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Heidän osaamisensa ja sitoutumisensa näkyy siinä tavassa, jolla Oscar hoitaa asiakkuuksiaan.

Keskeistä Oscarin toiminnassa ovat seuraavat periaatteet: asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuus ja kannattavuus, avoimuus, ihmisten arvostus, kehittyminen, yrittäjämäinen tapa toimia sekä tuloksellisuus. Yhteistyö Oscarin kanssa rakentuu kumppanuusajattelulle, jonka olemme tiivistäneet kuuteen lupaukseemme.

 

 

Suomen innostavimmat työpaikat 2018

 

Tutustu Oscar-ratkaisuihin!