Oscar Software Oy

Tavoitteena asiakkaidemme menestys

Oscar-toiminnanohjausjärjestelmien kehitystyöstä ja niitä käyttävien yritysten palveluista vastaa Oscar Software Oy, eli tuttavallisemmin Oscar. Suomalainen Oscar on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Tampereella sekä sivutoimipaikat Espoossa, Raisiossa, Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä.

Ohjelmistojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavaa taloudenhallintapalvelua sekä muita liiketoiminnan tukipalveluita. Laajimmillaan asiakas voi ulkoistaa Oscar Talousosastolle® kaikki talouden ja palkkahallinnon toiminnot.

Oscarilla on laaja, omien alojensa erikoisasiantuntijoista koostuva kumppaniverkosto. Tämä mahdollistaa moderneimman teknologian hyödyntämisen tuotekehityksessä sekä kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen palvelemaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita.

Yhtiö on perustettu vuoden 2005 alussa, mutta taustalta löytyy 30 vuoden kokemus sekä osaaminen yritysten toiminnan- ja taloudenohjauksesta, että liiketoiminnan kehittämisestä. Kannattavasti kasvavan Oscar Software -konsernin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella (marraskuu/19 - lokakuu/20) noin 11 M€ ja palveluksessamme on yli 150 henkeä. Ratkaisuitamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä yli 10 eri maassa.

Yhtiölle on myönnetty muun muassa Kauppalehden Kestomenestyjä, Kasvuyritys sekä Menestyjäyritys -tunnustus sekä Suomen Asiakastiedon Platina -sertifikaatti, jotka kertovat luotettavasta yhteistyökumppanista. Olemme kasvaneet kannattavasti jo yli 10 vuotta.. 

Sijoitusyhtiö Panostaja Oyj omistaa yrityksestä 50,75 % ja 23 omistajayrittäjää omistaa loput 49,25 %. He osallistuvat aktiivisesti yrityksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Heidän osaamisensa ja sitoutumisensa näkyy siinä tavassa, jolla Oscar hoitaa asiakkuuksiaan.

Keskeistä Oscarin toiminnassa ovat seuraavat periaatteet: asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuus ja kannattavuus, avoimuus, ihmisten arvostus, kehittyminen, yrittäjämäinen tapa toimia sekä tuloksellisuus. Yhteistyö Oscarin kanssa rakentuu kumppanuusajattelulle, jonka olemme tiivistäneet arvoihimme.

 

 

Suomen innostavimmat työpaikat 2018

 

Tutustu Oscar-ratkaisuihin!